Ispovesti SA MUŽEM NISAM IMALA ODNOSE VIŠE OD GODINU DANA - zato spavam sa ličnim trenerom, a on to uredno plaća: Tu nije kraj ZAPLETA 22:30
Ispovesti MILA JE POSLOVNA PRATNJA I IMA SAMO 22 GODINE: Od onoga što joj muškarci traže će vam pozliti - od sedenja na koprivi, do nečega pd čega ćete zanemeti! 22:30
Ispovesti REKLA SAM SESTRINOM VERENIKU OGROMNU TAJNU I UNIŠTILA IM VENČANJE! Ne znam šta sam im ja sada kriva?! 21:55
Ispovesti ZVALA SAM SLUŽBU DA MI POPRAVE INTERNET - jedan od njih me je očarao preko telefona! Sledeće čega se sećam je intiman odnos na stolu za piknik u parku: Dao mi je ponudu koja se ne odbija! 20:20
Vesti SAZNAO SAM DA SAM USVOJEN KADA SAM NAPUNIO 48 GODINA, a onda i ko mi je biološki otac! 8 sati sam bio u zatvoru i otkrio sve užase koje je radio! 14:30
Vesti PROGOVORILA ZVEZDA FILMOVA ZA ODRASLE - Ono što vidite na ekranima nema veze s onim što se dešava iza kamere! Evo šta čeka Boni Blu posle toliko partnera! 23:15
Ispovesti MUČILA SAM SE DA PREŽIVIM - a onda sam presekla, napustila fakultet i napravila nalog na mreži za odrasle! Zarađujem milione, ali radim samo OVO, muškarci umiru za mnom! 10:39
Ispovesti IMAM 53 GODINE, A MOJ DEČKO JE 25 GODINA MLAĐI! Obožava moje telo, a evo kako je reagovala njegova MAJKA kad je saznala! (FOTO) 22:25
Brak i veze 19 GODINA MOJA ŽENA SPAVA SA DRUGIM MUŠKARCIMA, dosad je imala odnos sa više od 30 njih: Samo joj je jedno ZABRANJENO! 21:45
Zanimljivosti POZNATA INFLUENSERKA PRIZNALA: SPAVALA SAM SA 16.000 MUŠKARACA: Rodila sam se u zatvoru, krala sam, ucenjivala oženjene muškarce, a onda je došlo ono NAJGORE! 13:20
Ispovesti MUŽ ME NUDI DRUGARIMA I MOLI ME DA SPAVAM SA NJIMA: Kada ga odbijem izgovori mi uvek isto! 23:10
Ispovesti UDALA SE IZ ŠALE MISLEĆI DA POMAŽE NESREĆNOM MUŠKARCU: Onda je oktiveno šta je stvarno planirao i SVI su se zaprepastili! 21:50