Ispovesti RODITELJI SU JE OSTAVILI KAO DETE: "Baka mi je bila kao majka, još nosim rane iz detinjstva" 14:23
Ispovesti POSLE 20 GODINA JE SAZNALA DA MUŽ IMA AFERU S ROĐAKOM: "Njihov odnos mi je oduvek bio čudan i uznemirujući" 19:02
Ispovesti IMALA SAM AFERU SA ČOVEKOM ZA KOGA NISAM ZNALA DA JE OŽENJEN: 6 godina kasnije, razmišljam da kažem njegovoj ženi 20:00
Ispovesti BAKA NAPRAVILA HAOS U PORODICI: Kupila je DNK test unuci u tajnosti da bi otklonila svoje sumnje! 10:18
Brak i veze POSVAĐALA SE SA SUPRUGOM ZBOG STATUSA NA FEJSU, USLEDILO JE OTKRIĆE KOJE JU JE SLOMILO: Sve je bilo laž, evo zašto je krio na mrežama 19:15
Ispovesti ISTO VISOKO ČELO KAO TATA I SLIČAN NOS: Upoznala sam svog izgubljenog brata - i taj dan mi je promenio život 19:30
Zanimljivosti IMALA JE MOŽDANI UDAR, PA JOJ OTKRIVEN RAK: Glumica za kojom su muškarci ludeli sada je odbačena od svih 16:30
Zanimljivosti NAPOKON SAM NAŠAO KAFIĆ ZABRANJEN ZA DECU, A SLOBODAN ZA PSE: Politika lokala izazvala buru, oglasio se i vlasik-evo kako se branio! 16:45
Zanimljivosti MOJ BRAT JE BIO PEDOFIL, NI MENE NIJE POŠTEDEO: Ni policija joj nije verovala, a on je napastvovao i devojčice i dečake! 12:01
Ispovesti IMALA SAM 3 DANA KAD SU ME KIDNAPOVALI: Niz oltar su me pratili otac i otmičar - a evo šta se između nas desilo 19:05