Vesti OVAJ ČOVEK SE DVAPUT VRATIO IZ MRTVIH I OTKRIO ŠTA JE DOŽIVEO! Kada je prvi put shvatio da umire, video je OVO: "Nikada to neću zaboraviti!" 16:50
Ispovesti PODIGLA SAM MAJICU ZA DORUČKOM I SVEKRU POKAZALA GRUDI: Imala sam i te kako dobar razlog za to! 11:08
Ispovesti ČULA SAM PRIČE, ALI NISAM VEROVALA SVE DOK SE NIJE SKINUO: Sada se PLAŠIM da imam odnos sa njim! 23:15
Brak i veze UDALA SAM SE ZA 50 GODINA STARIJEG I NE VOLIM GA! Devojka otkrila ko je njen izabranik i koliko mu je bogatstvo: Znala sam da je on taj posle jedne rečenice! 21:05
Zanimljivosti LEGENDARNI GLUMAC OTKRIO SVE O POVREDI POLNOG ORGANA: "Tri žene su bockale i pipkale moj penis", to mu je najveća trauma 15:10
Ispovesti MISLILA SAM DA ME DEČKO VARA, PA SAM MU UZELA TELEFON: U njemu sam našla nešto još mnogo STRAŠNIJE - legao je na moju majku, dok je ona... 23:15
Ispovesti ZAPOČELA SAM AFERU SA OŽENJENIM ŠEFOM! Počelo je kao flert, ali jedno veče je sve promenilo i sad sam saznala nešto što bi moglo da bude KOBNO! 21:15
Vesti DEČAK (8) JE TRIPUT PREMINUO NA PUTU DO BOLNICE: Kada je vraćen u život mami je rekao šta je saznao, a ona se SLEDILA! (FOTO) 09:40
Ispovesti OTIŠLA SAM NA VEČERU NE SLUTEĆI ŠTA ĆE SE DESITI: Moj dečko je izgovorio rečenicu zbog koje su SVI ostavili hranu i počeli da zure u nas! 23:01
Ispovesti 9 GODINA SAM BILA U VEZI, A ONDA SAM SAZNALA JEZIVU ISTINU KO JE ON U STVARI! Posle bolnog saznanja ona je povraćala i onesvestila se! 12:18