Ispovesti VOLELA BIH DA UMREM DOK MI MUŠKARAC RADI OVO: Zvezda filmova za odrasle otkrila najbizarniju želju i zaprepastila javnost 22:35
Ispovesti DEČKO JE ŽELEO DA GA NAGRADIM i ja sam se spustila i pokušala! U trenu mi se smučilo - kada sam ovo osetila, pozlilo mi je! 22:50
Zanimljivosti HJU HEFNER JE JEDNOJ OD BLIZNAKINJA NAPRAVIO DETE U 83. GODINI - imala je samo 19! Obema je tražio BIZARNE stvari, a danas su NEPREPOZNATLJIVE! (FOTO) 15:50
Ispovesti MILICI JE MUŽ OTPUTOVAO, PA JE POZVALA KOMŠIJU DA JOJ POPRAVI FRIŽIDER! On je bio oženjeni sveštenik i ludo joj se dopao - otvorili su flašu vina, a onda je usledio HAOS! 09:37
Brak i veze IZLUĐIVAO JU JE MUŽ JER JE NEPRESTANO KORISTIO MOBILNI TELEFON - ignorisao ju je i prestao da je čuje! A onda je otkrila TAJNU i samo su joj krenule suze! 22:20
Ispovesti JELICA JE POSLEDNJA U GRADU ČULA SA KIME JE MUŽ VARA: Kada ga je suočila sa istinom, bilo je jasno - niko joj neće verovati! Pobegla je i promenila ime! 15:39
Ispovesti ONI SU SNIMALI FILMOVE ZA ODRASLE I OTKRIVAJU TAJNE IZA KULISA KOJE BI MALO KO SMEO: Došla sam na snimanje, a onda tamo zatekla ovu jezivu scenu - sve devojke prolaze isto! 22:01
Vesti NAŠLA SAM SAVRŠEN JEFTIN STAN U SRCU GRADA - nisam ni sanjala šta će me sačekati u njemu! Kada sam pozvala vlasnika doživela sam još veći ŠOK! 20:45
Zanimljivosti OVAKO SU MI NUDILI NAMEŠTANJE SKANDALA ZA MEDIJE, ALI JA SAM SVE ODBIO! Naš poznati mladi pevač otvorio dušu i otkrio šta mu je rekao SAŠA POPOVIĆ! (VIDEO) 16:30
Ispovesti JOŠ SE SEĆAM REČI KOJIMA ME JE SVEKRVA KLELA NA IZLASKU IZ KUĆE: "Proklet bio dan kad si nam prešla prag", samo sam nastavila dalje, nisam se ni okrenula! 20:30
Brak i veze MLADA IZABRALA RUŽNE DEVERUŠE ZA SVOJU SVADBU: Kada je njena SESTRA saznala razlog, usledio je SKANDAL kakav se ne pamti! 14:01
Ispovesti VRATILA SE RANIJE S PUTA I MUŽA UHVATILA U KREVETU SA SVOJOM MAJKOM: "Mislila sam da je to najveći horor koji ću doživeti, ali nije bio kraj" - ovako nešto nikad niste čuli! 21:20