Vesti POMOGAO SAM SUPRUZI JEDNOG DEKE OD 80 GODINA: Ono što mi je on potom stavio u ruku nateralo mi je suze na oči, ali tu nije bio kraj! (FOTO) 11:05
Vesti PLEMIĆ JE USMRTIO SANDRU KOJA MU JE ČUVALA DECU - a slučaj je još uvek MISTERIJA: Šok obrt desio se kada je progovorio NJEN PREŽIVELI SIN 23:15
Ispovesti STIDELA SAM SE ONOGA ŠTO MI JE OSTAJALO NA GAĆICAMA - a kada je to video moj dečko, ostavio me je: Sada znam od čega BOLUJEM 15:40
Brak i veze SUPRUGA JE HITNO OTIŠLA U BOLNICU, A JA SAM JE PREVARIO! Kad sam video njenu poruku srce mi se ZALEDILO! 21:20
Strast SPAVALA SAM SA 101 MUŠKARCEM ZA 10 SATI: Smenjivali su se na četiri minuta, postoji dobar razlog zašto sam to uradila - NIJE NOVAC 09:05
Odrasli KOŽA JOJ JE OTPADALA I POCRNELA, a nokat se odvojio od mesa! Dok je radila manikir uradila je nešto nečuveno, LEKARI ZAPREPAŠĆENI! (FOTO, VIDEO) 14:01
Brak i veze BILA SAM NA NAJKRAĆEM DEJTU U ISTORIJI - oduševio se kada me je video, a onda je pobegao glavom bez obzira! 21:30
Vesti VRAČARA MI JE REKLA KADA ĆU UMRETI: Taj trenutak se bliži, a zbog onoga što mi se upravo desilo mislim da me nije lagala 12:31
Ispovesti SPAVALA SAM SA 500 MUŠKARACA I SVI PRAVE ISTU GREŠKU: Tokom odnosa ne znaju kako da urade OVO 06:51
Vesti U SRED NOĆI SAM ČUO ŠUŠTANJE ISPOD KREVETA - kada sam pogledao čulo se "IZVINI": Istrčao sam napolje dok me je dozivao 21:05
Ispovesti DECA SU MI OTVORENO REKLA DA NE ŽELE DA BRINU O MENI: Da li ću i pored troje njih završiti sama, da nema ko da mi da čašu vode? 07:30
Ispovesti ŽENA MU JE POSLE SAMO 4 DANA TRAŽILA RAZVOD: "Mislio sam da se šali, a onda je istina izbila na videlo!" 22:01