Ispovesti OTIŠLA SAM BEZ DEČKA NA LETOVANJE: Sve je počelo kao šala, igrali smo "masne fote", a flaša se zaustavila na meni i njemu! 21:30
Strast U NADI DA SPASEMO BRAK IMALI SMO ODNOS SA DRUGIM PAROM: Moj muž koji je to predložio sad je lud od ljubomore, a tek kad čuje novost! 23:01
Ispovesti PRUŽALA SAM DEČKU UŽITAK KADA SE ČUO KRIK: Pogledala sam i pobledela, za sekundu je soba bila puna ljudi, svi su zvali bolnicu, a ja mamu da mi pomogne 22:01
Vesti Ivana, medicinska sestra iz Sarajeva, pratila je borbu za život dečaka Emira - onda je donela odluku koja je sve promenila 14:05
Brak i veze POVEZALI SU SE PUTEM SAJTA ZA UPOZNAVANJE, PA NAJZAD UGOVORILI PRVI SASTANAK: Sve je bilo divno i bajno, dok me nije odjednom pitao OVO! (VIDEO) 21:15
Ispovesti UPISALA SAM FAKULTET, A I DALJE SAM BILA NEVINA: Prve noći u studentskom domu sam se napila i poklekla, a onda je usledila druga, peta noć - šta učinih od sebe?! 22:05
Odrasli IGNORISAO JE ČUDAN MIRIS OKO SEBE: Ispostavilo se da je to tihi znak četvrtog stadijuma tumora koji će mu uništiti život 17:10
Ispovesti HTEO SAM DA POGLEDAM FILM NA PORODIČNOM TELEFONU: Usledio eksplicitni snimak od kog mi je pozlilo - na njemu je moja majka, ali sa njom je ON! 21:50
Ispovesti MISLILA SAM DA MI SUPRUG OSTAJE DO KASNO NA POSLU: Od sadržaja koji sam našla na njegovom telefonu pozlilo mi je, njemu je potrebna pomoć! 22:05
Ispovesti MISLIO SAM DA IDEMO NA ODMOR IZ SNOVA, a ona me ja na moje oči prevarila: Obukla je najmanji bikini, pa završila sa kumom i mladoženjom 14:01
Strast ŠOKANTNA ISPOVEST MUŠKARCA ZAPANJILA SVE: Imao sam odnos sa ujnom - sada ne znam da li da kažem ženi, a šta ću kada vidim ujaka?! 22:35
Ispovesti POSLE 12 GODINA LJUBAVI I DVOJE DECE NAJZAD PLANIRAMO VENČANJE: Onda mi je stigla poruka koja je uništila sve - on je negirao, ali ovo ga je odalo 20:55