Vesti OVAKO SU STRUČNJACI KOMENTARISALI TEŠKO STANJE TRUBAČA DEJANA PETROVIĆA: Doživeo je pravu noćnu moru, nastupao je, a niko ni sanjao nije šta mu se dešavalo u duši! 14:48
Vesti OSETILA JE TRUDOVE, a sekund kasnije zabila se kolima u drvo: Dok je nepomično ležala i tvrdila da se porodila, BEBE nije bilo nigde 11:38
Zanimljivosti NE MOŽE POTRESNIJE! PROGOVORIO VATROGASAC KOJI JE IZVADIO PRINCEZU DAJANU IZ SMRSKANOG AUTA! Otkrio njene poslednje reči! 16:10
Vesti JA SAM JEDINA PREŽIVELA! U udesu su mi stradali dečko i pas: Dok su nas vozili u bolnicu, uhvatio me je za ruku - TE REČI NIKAD NEĆU ZABORAVITI! 20:40
Vesti INTUICIJA MU JE GOVORILA DA NE PUSTI ĆERKU TO VEČE U GRAD: Nekoliko sati kasnije čuo je od policije jezive vesti i u suzama pao na kolena! (VIDEO) 19:50
Roditeljstvo BEBA JE PADALA SA 9 METARA VISINE U NARUČJU MAJKE: Spasioci su naišli na jeziv prizor, svi su plakali kad su videli šta se dogodilo! (VIDEO) 16:35
Roditeljstvo NA FOTOGRAFIJI SU ISTI RODITELJI, ALI NE I ISTO TROJE DECE: Tragedija koja je zadesila ove ljude je nezamisliva - u jednom danu izgubili su SVE! (FOTO) 19:35
Vesti DANIJELA JE SLALA PORUKE TOKOM VOŽNJE I ZAKUCALA SE U KAMION! Njenu majku ne prestaju da proganjaju poslednje reči koje joj je izgovorila! (FOTO) 16:00
Vesti PREVRNULA SE U KANAL I OSTALA ZAROBLJENA POD VODOM: Dok se borila za život naišao je nepoznati muškarac - ono što je uradio još se priča (VIDEO) 17:01
Vesti SAOBRAĆAJNA NESREĆA OTKRILA MRAČNU PORODIČNU TAJNU: Policija je započela jednu istragu, a onda su slučajno došli do saznanja koje ledi krv u žilama! 00:10
Roditeljstvo OSETILA JE NESNOSAN BOL, POROĐAJ JE POČINJAO, A BEBI SE OBMOTALA PUPČANA VRPCA OKO VRATA! Vrištala je i dozivala doktora, a kad je videla u kakvom je on stanju doživela je ŠOK! (VIDEO) 18:53
VIP saveti OMILJENOM GLUMCU SRBA ŽIVOT ISPUNJEN JEZIVIM TRAGEDIJAMA: Izgubio je najboljeg druga, bebu pa verenicu - a danas je milioner koji se vozi busom 11:20