Roditeljstvo "TO JE TO ZAR NE? OVO JE KRAJ": Sin i ja smo je držali za ruku dok je umirala, a poslednjim atomom snage je izgovorila još ovo! Nikada se nismo oporavili od tih reči! (VIDEO) 21:40
Dete DEČAKU SE U STAROJ ŠUPI ZA PRST ZAKAČIO PAUK: Jauknuo je i pao na pod, kad je otac video koja je životinja, PREBLEDEO JE I VRISNUO OD BOLA! (FOTO) 12:50
Vesti PRE NEGO ŠTO JE MAMA UMRLA REKLA MI JE JEDNU REČ OD KOJE NE MOGU DA SE OPORAVIM: Otad mi život nije isti! 12:10
Odrasli BILA JE SPREMNA DA PRIMI SMRTNOSNU DOZU: Kada joj je doktor postavio JEDNO pitanje devojka (22) odustala od eutanazije! 08:30
Zanimljivosti PRODATA KUĆA U KOJOJ JE UMRO METJU PERI, SVI ŠOKIRANI ODLUKOM NOVOG VLASNIKA: Od cifre boli glava! 17:50
Vesti PLEMIĆ JE USMRTIO SANDRU KOJA MU JE ČUVALA DECU - a slučaj je još uvek MISTERIJA: Šok obrt desio se kada je progovorio NJEN PREŽIVELI SIN 23:15
Vesti UMRLA JE NA OPERACIONOM STOLU: Kada se probudila zaplakala je od ŠOKA i otkrila jezivu stvar koju je videla kada je napustila telo 17:28
Vesti VRAČARA MI JE REKLA KADA ĆU UMRETI: Taj trenutak se bliži, a zbog onoga što mi se upravo desilo mislim da me nije lagala 12:31
Vesti OVA ŽENA JE BILA NAJSTARIJA AMERIKANKA: Živela je 115 godina, a pred kraj je otkrila tajnu dugovečnosti! (VIDEO) 17:45
Vesti OTKRIVENO KOLIKO LJUDSKO TELO MOŽE MAKSIMALNO DA ŽIVI! Mnogo više nego što mislite, ZAPANJUJUĆE! 16:58
Vesti OVAJ ČOVEK SE DVAPUT VRATIO IZ MRTVIH I OTKRIO ŠTA JE DOŽIVEO! Kada je prvi put shvatio da umire, video je OVO: "Nikada to neću zaboraviti!" 16:50