Ispovesti

BAKA NAPRAVILA HAOS U PORODICI: Kupila je DNK test unuci u tajnosti da bi otklonila svoje sumnje!

Videla je da nešto "nije u redu na njoj" kada je unuku uporedila sa ostalim unucima od kojih se devojčica značajno fizički razlikovala.

20.05.2024 12:18

BAKA NAPRAVILA HAOS U PORODICI: Kupila je DNK test unuci u tajnosti da bi otklonila svoje sumnje!
shutterstock.com

Za bake i deke je pravo uživanje da traže sličnosti svojih unuka od malih nogu sa njihovim roditeljima ili najbližim rođacima u familiji. Sličnosti koje dele vraćaju ih u detinjstvo kada su njihova deca odrastala i izgledala upravo kao i oni. Međutim, kada to ipak nije slučaj i kada neko od unuka "odskače" od svoje braće i sestara fizički, nekim članovima porodice uliva veliku sumnju.

Jedna baka je na društvenoj mreži Reddit ostavila sve u šoku kad je otkrila da je svojoj 15-godišnjoj unuci Lindzi kupila u tajnosti DNK test jer izgleda drugačije i ima plavu kovrdžavu kosu dok su njene sestre i braća tamniji.

- Bila sam stvarno zbunjena jer je imala plavu kovrdžavu kosu dok je ostatak porodice sa tamnom kosom. Mislila sam da je genetika čudna i da je volim. Ipak pojavio se problem kada mi je unuka rekla da su joj roditelji zabranili da radi test porekla, tada sam rekla sinu i snajki da postoji nešto strašno oko njenog rođenja što treba da se razjasni - napisala je žena u svojoj objavi. 

shutterstock.com

Veza između baka i unuka je posebna

Baka je otkrila kako su roditelji to poricali i savetovali ju je da je ostavi na miru, ali da njoj sumnja ne da mira. Lindzi pohađa srednju školu i otišla je kod svoje profesorke biologije po savet. Ona je takođe rekla kako je čudno što ima neke osobine koje, naočigled, nije nasledila od roditelja, kao i da kupi DNK test kako bi razjasnila sve.

Baka je došla do šok saznanja

Ipak tu se ne završava cela priča. Baka i devojčica su ostale u šoku kada su stigli rezultati jer je to značilo da su se bakine sumnje obistinile. Lindzi je bila u neverici otkrivši ko su joj zapravo roditelji.

- Ukratko, ona nije dete svoje majke. Moj sin je napravio dete drugoj ženi i njena majka ju je dala. Ovo je raznelo porodicu, a moja unuka je tužna što su je lagali. Obliva je znoj što je uradila DNK test. Sada sin i snajka ne žele da pričaju sa mnom, a i Lindzi se zbog svega ljuti - otkrila je baka u objavi.

Iako je bilo i onih koji su baki rekli da to nije trebalo da učini, većina ju je podržala rekavši da svako treba da zna svoje poreklo.

- Vaš sin i snajka su uradili pogrešnu stvar što su lagali dete čak 15 godina o nečem tako važnom i nastavili sa tim..

- Postoje medicinski razlozi zbog kojih osoba treba da zna svoju genetiku i da joj vi niste pomogli saznala bi na drugi način

- Devojčica barem zna da u ovom trenutku ima pravog prijatelja i saveznika koji će biti iskren prema njoj u ovom teškom periodu - bili su neki od komentara.

Baku su mnogi podržali, poručivši joj da je iza svega toga sigurno bila dobra namera, njen sin i snajka treba da prihvate odgovornost i da stanu iza svojih postupaka. Nakon toga bi trebalo da izglade odnos sa njom a devojčici da predoče zbog čega su to uradili.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)