Zanimljivosti DOK JE TRAMP DRŽAO GOVOR SVI SU GLEDALI U NJEGOVU UNUKU: Kai zasenila i Melaniju u mini haljini i visokim štiklama (FOTO) 10:27
Roditeljstvo KLADIM SE DA NEMA POJMA ŠTA PEVA: Raspevani dekica koji zabavlja unuka uz pesmicu, osvojio srca svih! 16:59
Roditeljstvo IZGLEDA KAO AVION IAKO JE BABA: "Zabranila sam unuci da me zove baka, jurim karijeru i neću odustati!" 11:02
Ispovesti BAKA NAPRAVILA HAOS U PORODICI: Kupila je DNK test unuci u tajnosti da bi otklonila svoje sumnje! 10:18
Zanimljivosti UNUKA JE HRANILA DEMENTNU BAKU: U jednom trenutku starica je pogledala i samo se rasplakala! (VIDEO) 12:20
Brak i veze UNUKA JE PRONAŠLA BAKINA PISMA STARA 100 GODINA: Otvorila je koverat i zanemela kad je videla njihov sadržaj! (FOTO) 10:20
Ispovesti ŽESTOKA SVAĐA SVEKRVE I SNAJE OKO DETETA: "Poludela sam kad sam videla šta je uradila i kako mi je povredila ćerku!" 13:00
Roditeljstvo OVAKVU PORODICU NISTE VIDELI: U snimku su tri generacije i niko ne veruje ko je mama, a ko baka! (VIDEO) 16:47
Lice BAKA IMA 80 GODINA I PORCELANSKI TEN: Ovo je njena svakodnevna rutina zahvaljujući kojoj izgleda mladoliko (VIDEO) 11:39
Zanimljivosti UNUKA OTKRILA PRAVU ISTINU O DEDI: Detalji su je prestravili, bila je šokirana saznanjem čime se bavio (VIDEO) 20:01
Roditeljstvo DEKI SU ZAVEZALI OČI I SPUSTILI MU BEBU U NARUČJE: Dirljiva scena rasplakala je njegovu unuku, ali i sve druge ljude na mrežama! (VIDEO) 12:00