Roditeljstvo

KLADIM SE DA NEMA POJMA ŠTA PEVA: Raspevani dekica koji zabavlja unuka uz pesmicu, osvojio srca svih!

Nekada je potrebno samo prepustiti se dečijem svetu i zaboraviti na starost.

05.07.2024 18:59

KLADIM SE DA NEMA POJMA ŠTA PEVA: Raspevani dekica koji zabavlja unuka uz  pesmicu, osvojio srca svih!
Printscreen/TikTok/humankind

Izvođenje čuvene dečije pesmice "Beba ajkula" koju je pevušio jedan deda svom unuku, postalo je viralno na TikToku.

Odrastanje uz dede i babe za malu decu je posebna radost, znajući da oni posebno vole da razmaze svoje miljenike i da im često budu u odbrani kada ih roditelji kritikuju ili grde. Ipak, vreme koje mališani provedu učeći mnogo toga novog uz njih je nešto što pamte i što ih posebno ispunjava.

Reakcija male bebe dok sluša dedu koji po prvi put čuje za čuvenu dečiju pesmu, nasmejala je mnoge. Deda je pokušavao da speluje stihove do-do-do dok je unuka pratila njegovu izvedbu pomalo zbunjena, pokušavajući da mu sugeriše kako pesma zaista zvuči.

Iznenađeni deda se u jednom trenutku okrenuo ka unuci.

 

@humankind Somehow, this great grandpa escaped the clutches of the viral Baby Shark song. #humankind #baby #babyshark #grandpa ♬ original sound - Humankind

 

- Glupa ajkula...svi oni isto kažu. Ljudi ovo izmišljaju i kupuju - rekao je šaljivo, okrenuvši se ka ukućanima dok su se oni smejali.

Deda je nastavio da speluje stihove išćitavajući ostatak pesmice dok je unuka pokušavala da ga isprati u njegovom performansu. Iznenađeni starac je gledao u knjigu kao da po prvi put čuje za ovu pesmu ali je iznad svega želeo da zabavi svoje unuče što mu je i uspelo.

Snimak je privukao veliku pažnju i sakupio na mreži preko 610.000 sviđanja, a mnogi su u šali komentarisali kako je deda šokiran pesmicom i da nikada pre za nju nije čuo.

- Beba je u fazonu...deda, šta?? Da li se šališ sa mnom?

- Da budem iskren, otkad sam video dedu koji peva pesmicu na ovaj način, zaboravio sam originalnu verziju.

- Srećni deda je u jedan odsto populacije koja nije čula za tu pesmu.

- Neee...beba pokušava da mu kaže kako pesma zapravo zvuči.

- E baš bih volela da vidim njegovu reakciju kada čuje kako pesma ide - bili su neki od komentara.

Iako se pesmica u originalu peva dosta brže i dinamičnije, mnogi su se složili da se deda ipak potrudio i pokušao da zabavi svoje unuče nabolje što može. Reakcija bebe koja ga je pomno pratila i koja je "upadala" u par navrata u njegovom performansu pokušavajući nešto da kaže, mnoge je slatko nasmejala.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)