Vesti "LJILJO, VOLI ME", NAPISAO JE VLADIMIR PRE NEGO ŠTO JE SEBI ODUZEO ŽIVOT! Ova ljubavna priča jedna je od najtragičnijih u istoriji: Posle njega ona je skončala na još strašniji način! (FOTO) 10:35
Vesti OČUH MI JE PRIREDIO JEZIVU SCENU NA DAN VENČANJA: Usred svega, ušao je muškarac i počeo da radi OVO! Svi su bili u suzama! 09:40
VIP saveti SKANDALOZNO! KONTROVERZNI REPER UVLAČI MALOLETNU ĆERKU U SVOJ MRAČNI SVET: "Odmah prekini s tim ili počinje rat do istrebljenja" - Kim momentalno zatražila pomoć suda! 21:51
Vesti IRENA JE BAKI STAVILA SLUŠALICE I PUSTILA SNIMAK: Starica se šokirala, stavila je ruku na srce, a niz njeno lice su potekle suze zbog onog što čuje! (VIDEO) 14:20
Vesti DEKA JE SAM SLAVIO 89. ROĐENDAN U RESTORANU: A onda se dogodilo nešto što nije mogao ni da sanja - njegovi jecaji kidaju dušu (VIDEO) 18:01
Vesti NIKO NIJE VOLEO MRZOVOLJNOG STARCA U DOMU, A KADA JE PREMINUO USLEDIO JE ŠOK! Medicinske sestre su pronašle nešto u njegovoj sobi - to im je promenilo život 14:08
Zanimljivosti NAJVEĆEM ZAVODNIKU BIVŠE JUGE STRIPTIZETA JE RODILA DETE - hrvatskoj pevačici je posvetio pesmu sa sramnim nazivom, ali tu nije bio kraj njegovim aferama 07:30
Zanimljivosti SVI SE SEĆAJU HITA "GANGAM STAJL", BROJI NA MILIJARDE PREGLEDA: Tek nedavno isplivalo šta ove reči znače i gde je "NESTAO" popularni izvođač! 08:30
Vesti LAZA JE VOLEO SAMO KUMICU, NJENA SMRT GA JE DOTUKLA: Stihovi najlepše srpske pesme kriju TAJNU zabranjene ljubavi! 20:20
Zanimljivosti NAJTUŽNIJU PESMU NA SRPSKOJ ESTRADI MAJKA JE POSVETILA PREMINULOM SINU: Kada ga je zatekla mrtvog u sobi imao je 24 godina - ove reči kidaju dušu, ona se nikada nije oporavila! 12:39
Zanimljivosti VESNA MILIĆ NA DAN SMRTI VOLJENOG MILORADA OBJAVILA ZAGONETNU PORUKU! Osvanula je na Božić, u 9.43, na njenom profilu, svi se pitaju kome su ove reči upućene?! (FOTO) 17:05
Vesti UGLEDAO JU JE, INSTANT SE ZALJUBIO I PORUČIO: "Selma, ne naginji se kroz prozor"! Ovo je priča o čuvenoj devojci iz pesme Bijelog dugmeta, koja će vam naterati SUZE NA OČI! 09:30