Roditeljstvo KLADIM SE DA NEMA POJMA ŠTA PEVA: Raspevani dekica koji zabavlja unuka uz pesmicu, osvojio srca svih! 16:59
Brak i veze "BOLJE JE PRVO SE VENČATI PA DOBITI DETE, A NE OBRNUTO": Zbog ovog videa mnogi žele da zabrane decu na svadbama 12:12
Zanimljivosti DECA U AFRICI PEVAJU NA SRPSKOM: Čuvena pesmica je hit među klincima, a mnogi ne znaju da krije mračnu tajnu! (VIDEO) 13:01
Roditeljstvo TATA JE POŽELEO DA SE ODMORI NA NOGAMA SVOJE ĆERKICE: Nije mogao ni da pretpostavi šta će devojčica uraditi! (VIDEO) 10:43
Zanimljivosti STARIJI GOSPODIN POJAVIO SE NA REJV KONCERTU OBUČEN KAO ZA SVADBU: Kad je zaplesao svi su zanemeli, niko nije mogao da skrene pogled sa njega! (FOTO+VIDEO) 15:01
Strast PLAĆAJU MI SAMO DA GLEDAJU MOJA STOPALA, A EVO I ZAŠTO! Brazilska manekenka otkrila detalje neobičnog biznisa: Traže mi i jednu prilično gadnu stvar! 20:01
Moda POMOĆ U POSLEDNJI ČAS: 6 saveta kako da vam cipele na štikle budu udobne i da bezbrižno uživate u najluđoj noći! 17:13
Dete NIKAKO NE DAJTE DECI OVU NAMIRNICU: Očajna majka upozorila je ljude šta može da se dogodi iz naizgled bezazlene situacije, njen mališan završio je u bolnici! 17:01
Kuce SVI SU GA OSTAVILI, IMAO JE OTVORENU RANU I JAUKAO JE U BOLOVIMA! Sudbina šteneta dira pravo u srce jer je onda usledilo čudo! (VIDEO) 14:00