Zanimljivosti

STARIJI GOSPODIN POJAVIO SE NA REJV KONCERTU OBUČEN KAO ZA SVADBU: Kad je zaplesao svi su zanemeli, niko nije mogao da skrene pogled sa njega! (FOTO+VIDEO)

Prema procenama korisnika mreža on ima oko 70 godina ali igra kao da je u dvadesetim.

20.09.2023 17:01

STARIJI GOSPODIN POJAVIO SE NA REJV KONCERTU OBUČEN KAO ZA SVADBU: Kad je zaplesao svi su zanemeli, niko nije mogao da skrene pogled sa njega! (FOTO+VIDEO)
Instagaram-groovebassment

Godine su samo broj često se može čudi od starijih osoba što izaziva smeh kod mladih. Međutim, snimak jednog gospodina u poznim godinama koji pleše i uživa na rejv koncertu izazvao je brojne komentare na društvenim mrežama. 

Čovek na snimku je bio obučen kao da se spremio za svadbu u elegantnom sivom odelu i već svojom pojavom je privukao pažnju ljubitelja rejva koji su bili na ovom koncertu. Pored elegantnih svetlo sivih pantalona i sakoa on je imao čak i prsluk, odgovarajuću košulju i zlatnu leptir mašnu koja se slagala sa maramicom iste boje koja je virila i džepa sakoa.

Oko struka mu je moderna torbica u jarko-narandžastoj nijansi, dok mu u predelu grudi visio unikatni lančić koji je upotpunio njegov stajling. Na glavi je nosio elegantan krem šešir i rukacice što je odudaralo od ležerno obučenih mladića i devojaka na rejv žurci. 

Mladi su se kikotali spremni da ga isprozivaju ali su svi zanemeli kad je okretni dekica zaplesao. On pleše uz rejv zvuke a na pokretima i vitalnosti bi mu pozavideli i mnogi mladići i pola veka mlađi.

Posetioci ovog rejv nastupa bili su oduševljeni izgledom i plesom ovog starijeg gospodina koga su snimali telefonom. 

- Rejv muzika nema starosnih granica - piše u opisu snimak.

Video je naišao na veliko oduševljenje i dobio je 343.000 sviđanja.

- Ovaj je u svoje vreme bio dasa i po, kad sad ovako dobro drži!

- Hteli da ismeju dekicu, a on im svima zadao domaći zadatak.

- Koliko stila ima ovaj čovek svaki detalj na njemu je pažljivo osmišljen.

- Rejv je stanje života a ne godina.

- Izgleda da ga je đuskanje održalo u top formi i pod stare dane.

- Kakav kul lik, vidi se da je klasa.

- Ja na početku tridesetih ne bih mogao da se krećem kao on.

- Čovek ponovo živi drugu mladost!

- Možda bih i ja ovako izgledao u tim godinama da imam njegove pare, živeti na ovaj način u poznim godinama je čist luksuz - bili su samo neki od komentara na ovaj post. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)