Roditeljstvo

STARIJI ČOVEK SE POPEO NA BINU TOKOM REJV KONCERTA: Mladi su gledali u čudu, smejali se a onda je on pokazao šta ume i ukrao šou! (FOTO+VIDEO)

On i njegova supruga su najveći fanovi mladog muzičara koji ne krije koliko mu znači njihova podrška.

04.09.2023 20:00

STARIJI ČOVEK SE POPEO NA BINU TOKOM REJV KONCERTA: Mladi su gledali u čudu, smejali se a onda je on pokazao šta ume i ukrao šou! (FOTO+VIDEO)
Instagram-badboombox

Podrška roditelja  često je presudna kada je u pitanju uspeh deteta. Vrlo često se tata i mama ne slažu sa izborom zanimanja svog deteta što može da dovede do sukoba posebno ukoliko se mladić ili devojka odluče za neko umetničko zanimanje.

Međutim, to nije slučaj sa vremešnim sedokosim čovekom koji je najveći fan svog sina koji je di-džej. Na snimku koji je postao izuzetno popularan na Instagramu vidi se ponosni tata kako uživa na rejv koncertu svog sina. 

U pitanju je bugarski di-džej Bad boombox koji na jednom od koncerata nije sam na pozornici. Pored njega u stopu đuska stariji, sedi gospodin u plavoj košulji, krem pantalonama i cipelama, a ni to nije sve. Ubrzo im se na bini priključila gospođa kratke sede kose u farmerkama i beloj košulji, koja se pridružila u ludom plesu na bini.

Ovo dvoje ljudi koji plešu kao da im je dvadeset godina su najveći fanovi di-džeja. I ne samo to. Iz objave mladog muzičara vidi se da su u pitanju njegovi roditelji koji su ponosni na szpeh svog sina.

- Kada su tvoji roditelji tvoji najveći fanovi! - napisao je muzičar uz sliku sa jednog od koncerata u rodnoj Bugarskoj. 

- Moji roditelji došli su po prvi put na jedan od mojih nastupa i to u mom rodnom gradu i sve je prošlo onako kako sam se i nadao da će biti. Pogledajte neverovatan momenat plesa sa mojim ocem! - napisao je ovaj di-džej na svom Instagram nalogu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bad Boombox (@badboombox)

 

Usledilo je na stotine komentara na njegov post.

- Ti si pravi srećnik kad imaš ovakve roditelje.

- Njegovi roditelji imaju oko 50 godina, i oni su generacija rejv muzike! A, opet došli su da podrže sina što je za svako poštovanje. 

- Njegovi matorci baš znaju da uhvate ritam.

- Vidi se da je sin naučio upravo ove pokrete od svog oca!

- Porodična podrška ti uvek daje neverovatan vetar u leđa.

- Tata ima bolje pokrete od mnogih mladih koji đuskaju u publici!

- Bravo za celu porodicu!

- Tata mu pokazuje prave pokrete!

- Oni su svi bili rejveri i u prethodnom životu! - bili su samo neki od komentara na post mladog bugarskog muzičara.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)