Roditeljstvo

SNIMAK OVOG TATE ĆE VAM ULEPŠATI DAN: Devojčice će se ovog trenutka zauvek sećati (VIDEO)

Nisu samo mame posvećene deci, očevi znaju kako da osvoje srca malih princeza.

28.08.2023 15:00

SNIMAK OVOG TATE ĆE VAM ULEPŠATI DAN: Devojčice će se ovog trenutka zauvek sećati (VIDEO)
Printscreen/TikTok/onekingsquad

Biti roditelj veoma je izazovan i zahtevan posao ali uz to i zabavan. Iako će većina danas progunđati kako je zaista "teško spuštati se na detetov nivo" i igrati se sa njim, te da je ponestalo i mašte i ideja da se dete animira, činjenica da će oni koji to umeju i žele naći način. Nesumnjivo je da su današnje generacije pasivnije u odnosu na ranije i da im je zasta potrebno držati pažnju, budući da odrastaju na modernoj tehnologiji i svemu što ona donosi.

Dok bi neki drugi otac verovatno odustao od igre u kojoj ga tri ćerke "maltertiraju" i žele da aktivno učestvuje u igri, jedan je odlučio da devojčicama ulepša dan i zabavi se sa njima. 

Printscreen/TikTok/onekingsquad

Otac je svima pokazao sjajnu metodu kojom drži pažnju devojčicama i zabavlja ih

U objavi koja je sakupila 1,6 miliona sviđanja ovaj mladi tata pokazao je da za dobru zabavu, igru i smeh nije potrebno ništa više sem metle i lopatice i malo dobre volje. Dok je čuvao najmlađu ćerku u rukama sa podignutom jednom rukom iznad glave, druga ga je "navijala" lopaticom dok je stajao na metli koju je u krug vrtela treća, najstarija ćerka.

Tata je izgledao devojčicama poput diznijeve princeze koja se uz muzičku podlogu okreće oko svoje ose, što je ćerkama očigledno bilo beskrajno zabavno. Kreativan i dosetljiv otac na mreži je sakupio sve simpatije, a mnogi su poručili kako za dobru igru sa decom i njihovo animiranje ne postoje izgovori, samo je pitanje koliko smo raspoloženi za eksperimentisanje.

@onekingsquad No matter how manly you are #girldads have to do girl things.. #girldadsoftiktok #girldadstuff ♬ original sound - Jaym&Nik

- Ne, njegov balans je ludački dobar za ovo.

- Apsolutno divno! Kakav divan otac!

- Ovo je toliko kreativno i slatko! One će se ovoga zauvek sećati!

- Njegova tehnika je ustvari odlična!

-Gledala sam ovo 387. puta.- komentarisali su drugi korisnici mreže.

Otac je potpuno osvojio sve a mnogi su se pitali da li je to bila njegova ideja. Majka je pretpostavlja se snimala čitavu scenu, međutim na očevom licu se videlo zadovoljstvo što uživa sa svojim mezimicama, a neki su se čak našalili kako se dobro uklopio u čitavu "pink" priču sa svojim roze šorcem.

Većina je bila saglasna kako je on primer pravog oca i da se uvek pronađe način da se deca usreće kao što je to slučaj sa ovim devojčicama.

Neki od Tiktokera su priznali tati kako bi trebalo da dobije nagradu za oca godine zbog svoje kreativnosti i nesebične ljubavi koju deli sa ćerkama.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)