Roditeljstvo

"DA NIJE BILO RODITELJA POVREDILA BI MALIŠANA": Ono što je devojčica uradila mlađem bratu izazvalo je oštru osudu na društvenim mrežama (VIDEO)

Reakcije na ovaj video snimak varirale su od smeha do besa, a pogledajte o čemu se radi.

24.08.2023 21:00

"DA NIJE BILO RODITELJA POVREDILA BI MALIŠANA": Ono što je devojčica uradila mlađem bratu izazvalo je oštru osudu na društvenim mrežama (VIDEO)
Facebook/Printscreen/Sassy

Biti roditelj je velika avantura. Često možemo da čujemo rečenicu "Mala deca - mala briga, velika deca - velika briga" i možda stvarno nismo spremni na ono što nam njihovo odrastanje donosi. Rodtelji često mogu biti iznenađeni situacijama koje im deca priređuju, ali vreme za igru i kreativnost je neophodno za njihov razvoj. Međutim, ovde postoji kritičan momenat kada bi roditelji trebalo da povedu računa u kom smeru idu ideje njihovih mališana da ne bi napravili neki "belaj".

Zahvaljujući društvenim mrežama roditelji sada imaju privilegiju da snime neke zanimljive momente vezane za njihovu decu koje dele sa javnošću, a ovaj video snimak je istog momenta postao viralan. U njemu možemo da vidimo devojčicu koja definitivno istražuje svoju kreativnost, a njena sloboda je bila toliko velika da u svoj "kreativni eksperiment" uključi i mlađeg brata

Facebook/Printscreen/Sassy

Devojčica je rešila da istetovira svog mlađeg brata.

Devojčica je uzela privremene tetovaže, pa nakon što je jednu stavila na sebe rešila je da i njen mali brat treba da ima jednu.

- Šta to radiš? - upitala je majka.

- Stavila sam tetovažu na gospodina Helena - rekla je devojčica. 

Majka se kroz smeh obratila bebi i pitala je da li ima ideju šta se dešava, na šta se mališan nasmejao sasvim prirodno kao što se svaka beba smeje kada joj se majka obrati. Devojčica je pitala rodtelje da li treba da mu doda još neku, a majka je rekla da mu je ovo sasvim dovoljno i nastavila da se smeje. 

Ovaj video snimak privukao je veliku pažnju korisnika društvenih mreža i većina se slatko nasmejala, dok su neki rekli da je beba mogla da bude u opasnosti. 

- Skoro nisam videla ništa slađe. 

- Divni su. 

- Devojčica je tako raspoložena i vesela, a tako i treba da bude - glasili su samo neki od komentara. 

Bilo je i onih koji se nisu složili sa tim da je ovo simpatično. 

- Ovo nije smešno. 

- Da nije bilo roditelja mogla je da povredi mališana

- Zaista ne znam zašto se smejete - bili su neki od komentara onih koji su osudili ovu majku. 

 

BONUS VIDEO

Komentari (0)