Roditeljstvo

"MOJ SIN RAZGOVARA SA NEPOSTOJEĆOM OSOBOM, STALNO POKAZUJE NA OVAJ DEO KUĆE": Snimak koji je obišao društvene mreže zalediće vam krv u žilama! (VIDEO)

Kelsi je spremala svog mališana za spavanje dok nije primetila da priča sa nekim u kupatilu i naziva ga "on".

22.08.2023 19:00

"MOJ SIN RAZGOVARA SA NEPOSTOJEĆOM OSOBOM, STALNO POKAZUJE NA OVAJ DEO KUĆE": Snimak koji je obišao društvene mreže zalediće vam krv u žilama! (VIDEO)
printscreen/youtube/darkmooseman

Priče o duhovima postoje od kada je sveta i veka. Kada pomislimo na njih, pre svega mislimo na bestelesnu prikazu, a mnogi ih opisuju kao mutne obrise ljudskog tela. U svakoj kulturi postoje priče o njima, a smatra se da je duh duša osobe koja je ostala na zemlji. Iako niko ne može sa sigurnošću da tvrdi da oni postoje, svako od nas ima dozu straha i priče o duhovima svima uteruju strah u kosti. Međutim, ono što se veoma često govori jeste da samo čiste duše mogu da se susretnu sa njima.

Deca umeju na razne načine da uplaše svoje roditelje. Jasno je da je njihova mašta velika, da često imaju izmišljene prijatelje sa kojima razgovaraju, ali to se dešava u periodu od četvrte do pete godine, kada mogu da govore i kada je njihova mašta dovoljno razvijena. Međutim, na video snimku koji je istog momenta postao viralan vidimo dečaka od dve godine koji je tek progovorio i prohodao, a razgovara sa "njim". 

Majka po imenu Kelsi je spremala svog mališana za spavanje dok nije primetila da razgovara sa nekim u kupatilu i naziva ga "on". 

- Sa kim to razgovaraš? - upitala je majka svog sina, a on je rekao: "Sa njim".

Poželeo mu je laku noć, a majka mu je rekla da tamo nema nikoga. On je rekao da je on tu, a ona je insistirala da joj pokaže gde je. Pokazivao je ka plafonu kupatila, gde se nalazi ventilacija. Kada mu je majka rekla da tamo nema ničega, dečak je čudno pogledao i otrčao u drugom pravcu, dok je ona pokušavala gledaocima da objasni šta on radi već danima. 

- On razgovara sa ventilacijom na plafonu i šalje "njemu" poljupce! Prestravljena sam bez šale, zaista se plašim - rekla je ova majka u snimku. 

Komentari ispod ovog video snimka nisu prestali da se nižu, a mnogi roditelji su rekli da su imali slične situacije sa svojom decom i rekli su da ništa nije slučajno. 

- Moje dete je predosetilo da će da premine moja majka. 

- Moj sin je pre mene znao da sam u drugom stanju. 

- Nije ovo ništa neobično za dečicu.

- On je mali da bi imao virtuelnog prijatelja.

- Ovo dete je nešto predosetilo, obratite pažnju na taj deo plafona - glasili su samo neki od komentara. 

 

BONUS VIDEO

Komentari (0)