Brak i veze

"DEVOJKO, UDALA SI SE ZA DEDU": Valerija izgleda kao devojčica, u braku je sa 18 godina starijim muškarcem a komentari na mrežama se samo nižu! (VIDEO)

Par se venčao pre 11 godina i imaju troje dece..

21.08.2023 15:09

"DEVOJKO, UDALA SI SE ZA DEDU":  Valerija izgleda kao devojčica, u braku je sa 18 godina starijim muškarcem a komentari na mrežama se samo nižu! (VIDEO)
Printscreen/www.tiktok.com/valeria.lipovetsky/playlist/Eurotrip

Postoje brojne predrasude o ljubavi između mladih devojaka i starijih muškaraca i obratno, ali mnogi od nas su svedoci da ti brakovi uspevaju. Prava ljubav nikada nije poznavala godine, a naučno je dokazano da mnoge žene svesno biraju starije muškarce za partnere zato što su zreliji i, po njihovim rečima, znaju kako da tetiraju ženu.

Ova ispovest devojke koja je mlađa od svog supruga 18 godina izazvala je lavinu komentara na društvenim mrežama, ali ona ne haje mnogo za negativne komentare.  

Printscreen/www.tiktok.com/valeria.lipovetsky

Valerila je udata za Garija koji je stariji od nje 18 godina.

Valeria Lipovestski (32) izgleda kao devojčica a je u braku sa Garijem (50) koji je stariji od nje 18 godina. Ovaj zaljubljeni par ima troje prelepe dece. Razlika u godinama nikada nije bio problem za njih dvoje. Upoznali su se kada je Valerija imala 20 godina, a venčali su se 2012. godine, piše San. Iako mnogi smatraju

da se ona udala za njega samo zbog novca, ona je rekla da je bila sigurna da će on biti savršen otac njenoj deci. Imaju tri sina, Džejka, Bendžamina i Maksimusa, a njen Tik-tok snimak je šokirao mnoge i sakupio više od 668.300 pregleda.

Komentari nisu prestali da se nižu, a mnogi su ostali zapanjeni razlikom u godinama.

- Ovaj čovek brutalno izgleda.

- Nikad ne bih rekla da ima 50 godina.

- Mislim da je ovo prelepo.

- Imate tri prelepa dečaka, ništa više od toga nije bitno.

- Najvažnije je da se volite - glasili su komentari onih koji podržavaju njihov brak. 

@valeria.lipovetsky anniversary gift shopping ft. @David Yurman ✨ each piece is somehow more stunning than the last 😍 #DYpartner #DYCreativityInspires #davidyurman ♬ original sound - valerialipovetsky

Međutim, bilo je i onih koji su oštro osudili njenu odluku da se uda za toliko starijeg muškarca. 

- To je prevelika razlika u godinama

- Ne mogu da razumem ovakve žene. 

- Zaista devojko, udala si se za dedu.

- On može da ti bude bukvalno deda, to ti nije trebalo.

- Udala si se samo zbog novca, logično - glasili su samo neki od komentara korisnika ove društvene mreže.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)