Ispovesti MOJA DEVOJKA JE 20 GODINA STARIJA OD MENE: Zbog ovoga je s njom, a smeta mu samo jedna stvar 19:15
Brak i veze UDALA SE ZA ZATVORENIKA, BRAK SKLOPLJEN PREKO TELEFONA: "Ljudi kažu da grešim, ali ja znam da je on pravi čovek za mene" (FOTO) 18:20
Brak i veze UDALA SE ZA 35 GODINA STARIJEG, OPTUŽUJU JE DA HOĆE LAKU PENZIJU: Zbog njenog odgovora svi su zanemeli (VIDEO) 21:00
Ispovesti MOŽE DEDA DA JOJ BUDE A POZVALA GA JE NA PIĆE: Kad je to priznala mužu, on je povukao neverovatan potez (FOTO) 19:00
Zanimljivosti EMILI JE ŽENA PILOT NA UDARU PREDRASUDA: "Moj rođeni otac je sumnjao u mene, ali sam našla muža koji me razume i gaji našu decu!" (FOTO) 18:00
Brak i veze OVAJ PAR TRPI OSUDE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Meri više nije mogla da ćuti, pa je svima zapušila usta! (VIDEO) 15:00
Brak i veze "DEVOJKO, UDALA SI SE ZA DEDU": Valerija izgleda kao devojčica, u braku je sa 18 godina starijim muškarcem a komentari na mrežama se samo nižu! (VIDEO) 13:09
Zanimljivosti STIGAO JE U HOLIVUD I UMESTO GLAMURA KOJI JE OČEKIVAO ZATEKAO ŠOKANTNE SCENE: Zanemećete od prizora na čuvenom Bulevaru slavnih! (VIDEO) 12:30
Moda REVIJA KOJA JE ŠOKIRALA SVE! Fijasko za fijaskom među modelima, gledaoci u neverici posmatrali dramatične scene (VIDEO) 14:01
Telo ADVOKATICA ZANOSNIH OBLINA SE POŽALILA DA NE MOŽE DA NAĐE DEČKA: A evo šta izabranik njenog srca jedino treba da ima! (FOTO) 16:01
Ispovesti MOJA PRVA BRAČNA NOĆ JE BILA KATASTROFA, URLALA SAM OD BOLOVA: Ispovest devojke koja je čuvala nevinost do braka izazvala je veliku buru! 21:01