Moda

REVIJA KOJA JE ŠOKIRALA SVE! Fijasko za fijaskom među modelima, gledaoci u neverici posmatrali dramatične scene (VIDEO)

Revija u Milanu je bila, ne samo za modne stručnjake već za prisutne goste, prava katastrofa.

20.05.2023 16:01

REVIJA KOJA JE ŠOKIRALA SVE! Fijasko za fijaskom među modelima, gledaoci u neverici posmatrali dramatične scene (VIDEO)
Printscreen/TikTok/pulsenigeria247

Milanska nedelja mode proleće/leto 2023 godine za mnoge je bila događaj na kojem su očekivali pregršt novih modela, glamura i šepurenja manekenki u svom najlepšem izdanju. Iako toga nije manjkalo jedan događaj je nesumnjivo privukao najveću pažnju prisutnih za koji isprva nisu shvatili šta se dešava.

Printscreen/TikTok/pulsenigeria247

Na početku revije manekenke su krenule da se sapliću što je mnoge ostavilo zbunjene

Naime, kada je na scenu nastupila revija dizajnerke Beat Karlson, stvorio se pravi haos i šou. Saplitanje na bini je veoma retko ali ne i neuobičajeno, pa često prođe i podrugivanjem i smehom prisutnih bez obzira na to što imaju mahom veliku podršku gostiju revije. Međutim, saplitanje ovog puta nije bilo usamljeni slučaj jer je cela revija poprimila neobičan i pomalo šokantan izgled. Na bini su počele da se sapliću manekenke, da pucaju štikle, cepaju se haljine i prisutni su bili svedoci pravog nadrealizma ne shvatajući u početku da je to sastavni koncept Avavav revije.

Kao poslednji šokantni performans u sklopu revije bio je pad zida koji je dao uvid u bekstejdž same revije, a koji se srušio nakon što je švedska dizajnerka prošetala ka pisti kako bi se poklonila prisutnim gostima.

Snimak je postao viralan na mrežama a iako je mnogima bila nejasna suština revije, mnogi su shvatili da je sve unapred osmišljeno.

- To je sve isplanirano.-

- Šokiran sam kako samo leti odeća s njih kao da ih neko otrgnuo-

@pulsenigeria247 Cool concept thou 🥰🔥 The Disaster show by for Fall’23 collection. #pulsenigeria #pulseviral #fashion #fashionweek ♬ original sound - Pulse Nigeria

- Kako su samo zadržali ozbiljnu facu sve vreme...-

- Humor i sarkazam. Volim koncept "katastrofa šoua" -

- To je koncept brze mode, gde je sva odeća napravljena na brzaka - diskutovali su korisnici društvenih mreža.

Dizajnerka je objasnila da se iza celog koncepta krije želja da se razbiju predrasude o ozbiljnosti mode i nošenja odeće, kao i trošenja novca na neke komade tkanine, jer su na kraju svi oni podložni cepanju, kidanju i uništenju.

Ona je rekla da modna industrija prikazuje mahom savršenstvo i da je cilj bio otkriti i ranjivost, a odeća je nešto što ima potencijala da izazove sramotu, tako da je dizajnerka želela da predstavi ljudsku stranu mode.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)