Moda

NEKO ZA OVO DAJE PRAVO BOGATSTVO: Novi modni trend pokrenuo je lavinu komentara, ko još ovo želi da nosi? (VIDEO)

Svi mi težimo nekoj autentičnosti u modnom izražaju, međutim, šta kada se u tome pretera?

20.04.2023 17:01

NEKO ZA OVO DAJE PRAVO BOGATSTVO: Novi modni trend pokrenuo je lavinu komentara, ko još ovo želi da nosi? (VIDEO)
TikTok/Printscreen

Ako volite da eksperimentišete modnim stilovima, te uvek ponesete neki neobični komad, novi modni trend je nešto na šta nećete ostati imuni. Sve je više onih koji odlaze u drugu krajnost želeći da se razlikuju od drugih i spremni su da ponesu i totalno nenosive modne komade samo kako bi se istakli.

Printscreen/TikTok/smotryashi_7

Poderana košulja i bizarna moda šokirala je sve

Inspirisani time, dizajneri eksperimentišu u procesu kreiranja odeće pa nekada odu i u bizarnost. Skoro se na društvenim mrežama pojavila košulja koja je mnoge ostavila bez reči. Naime, radi se o poderanoj odeći od koje su ostali samo kragna i ivice, odnosno rubovi koji je definišu. Tako iscepana košulja u nekoliko krpica koje vise na vešalici, objavljena je u jednom snimku na internetu a Tiktokeri su bili zaprepašćeni i sarkastični ovakvom modom komentarišući da su svesni kako "dizajnerima nije nedostajalo mašte".

- Da li imaju u svim veličinama?

- Bože sačuvaj nas-

 

 

- Ovo je šala -

- Moda, ekologija, minimalizam...prosto rečeno- komentarisali su u sarkastičnom tonu tiktokeri.

I dok su mnogi mislili da se "podsmevanje" modi ali i kupcima završava ovde, pojavile su se i baletanke onosno cipele koje podsećaju na miša. Obložene krznom i prednjim delom napravljenim poput mišije glave, ove bizarne cipele daju osećaj kao da su na vašim stopalima glodari.

Iako mnogi nisu verovali šta vide i model ih je prilično nasmejao, bilo je i onih koji su pitali za cenu i gde ih mogu nabaviti, jer, kako kažu, autentične su i sigurno bi dama koja ih nosi bila zapažena u njima.

-Kradem ovo-

 

 

- Deca bi bila oduševljena da vide vaspitača u ovim šuškama-

- Moderno i sa ukusom- bilo je komentara.

Mnogi koji su komentarisali, uglavnom žene, tagovale su nekog svog poznatog šaleći se da će kupiti sestri ili drugarici jedne takve, a čak je bilo ideja i za svekrvu. Da li biste vi ovako nešto nosili?

BONUS VIDEO:

Komentari (0)