Moda

OVO NAJATRAKTIVNIJE ŽENE NOSE NA PRVI SASTANAK: Pokušajte i vi i zablistajte u punom sjaju! (FOTO)

Ako ne želite da muškarac skida pogled sa vas u narednim redovima pročitajte šta vam je činiti.

07.04.2023 17:01

OVO NAJATRAKTIVNIJE ŽENE NOSE NA PRVI SASTANAK: Pokušajte i vi i zablistajte u punom sjaju! (FOTO)
shutterstock.com

Nevezano za to da li smo u vezi ili u potrazi za partnerom, svaka od nas se suočava sa pravom agonijom kada je smišljanje stajlinga za izlazak u pitanju. Naime, ženama je izuzetno teško da se odluče za određeni autfit kada žele da ostave poseban utisak na prvom sastanku.

Svaka od nas je okrenuta nekom svom stilu i ne postoji univerzalni "vodič" šta je najbolje obući. Ako pitate nekoga reći će vam da je to ono u čemu se najbolje osećate i u čemu vaša energija dolazi do izražaja. Ipak, iako svi imaju svoje modne sklonosti postoje stajlinzi koji na muškarce utiču hipnotišuće i za koje će oni uvek glasati da ih vide na devojkama. 

Ako ste još u dilemi šta da obučete za prvi sastanak, a da vaš muškarac ne odvaja pogled od vas, evo pet sjajnih ideja.

1. Uska suknja s opuštenom bluzom

Svaki muškarac voli da vidi lepu žensku figuru, naročito kada je donji deo tela u pitanju. Zato nema boljeg stajlinga od uske, atraktivne suknje koju možete kombinovati sa nekim gornjim opuštenijim komadom odeće kako biste uravnotežili izgled. Tim autfitom ćete mu svakako poslati poruku da ste atraktivni i zabavni u isto vreme i zbog toga će vas doživeti kao potpuni paket koji ne treba propustiti.

2. Veseli i šareni autfit 

Mnogi muškarci ne mogu da odole ženama koje zrače vedrinom i pozitivnošću i zbog toga vole njihovu jednostavnost. Nema boljeg načina da ostavite takav utisak od nošenja haljine ili kardigana koji upravo odaju utisak da ste srećna i zabavna devojka. Momci žele pored sebe ženu koja se dobro oseća u svojoj koži, a ništa zabavnije od šarene haljine koja šalje tu poruku - da ste ženstveni i lepi. U istom trenutku možete izgledati privlačno, samouvereno i zabavno, kakav i želite da ostavite utisak.

3. Nešto u crvenoj boji

Naučno je dokazano da je crvena boja posebno privlačna muškarcima, tako da, šta god obukli sigurno mu nećete izlaziti iz glave. Nije bitno da li se radi o karminu, cipelama ili haljini, muškarce ta boja zavodi i tera ih da žele više. U jednom istraživanju iz 2008. godine muškarcima su prikazane fotografije žene koja na jednoj fotografiji nosi crvenu košulju, a na na drugoj plavu. Kada su istraživači zamolili muškarce da ocene privlačnost dame oni su videli ženu u crvenom kao daleko privlačniju u poređenju sa onom u plavoj košulji.

4. Mala, bela haljina

Iako se većina žena kune u malu, crnu haljinu koja je bezvremenska i odiše klasikom, sada je i bela haljina polako počela da se bori za tron. Blistava i anđeoska, mala, bela haljina je simbol čistote, pa upravo takav utisak ostavlja o devojci. Pored toga, obući tu haljinu je hrabar potez, naročito ako idete na večeru uz crno vino.

5. Haljina otvorenih leđa

Eksponiranje kože toliko da se samo zagolica maštu muškarca može biti daleko privlačnije od prevelikog otkrivanja kože. Za nekoga je dekolte onaj deo koji je najprivlačniji, za druge su to noge, međutim, ako pitate muškarce reći će vam da nema ništa privlačnije od dodirivanja donjeg dela leđa koja su diskretno otkrivena.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)