Moda

OVO JE MODNI HIT PROLEĆA: Evo kako da izgledate kao Kejt Midlton čak i bez trošenja previše novca (FOTO)

Princeza od Velsa oduvek je imala stila a sada je potvrdila da sve više diktira modne trendove.

06.04.2023 12:01

OVO JE MODNI HIT PROLEĆA: Evo kako da izgledate kao Kejt Midlton čak i bez trošenja previše novca (FOTO)
Tanjug/AP

Kejt Midlton (41) supruga britanskog princa Vilijama je oličenje elegancije i istančanog modnog stila koji kopiraju milioni žena širom sveta. Ona ume da iznese vrlo skupe haljine poznatih svetskih dizajnera, ali i one koje mogu da se kupe u široj prodaji i da ih uz detalje učini da izgledaju kao da su plaćene više hiljada evra.

Tanjug/AP

Princeza od Velsa postavlja modne trendove širom sveta

Zlatni kaiš

Na jednom kraljevskom događaju u oktobru prošle godine Kejt se pojavila u lepršavoj ljubičastoj haljini Aleksandra Mekvina koju je upotpunila zlatnim kaišem. Već ovog proleća zlatni kaiš je postao "obavezan" modni dodatak čime je još jednom potvrđeno koliko princeza od Velsa postavlja modne trendove ne samo u Britaniji, već širom sveta.

Ovaj modni hit princeza od Velsa je ponela ležerno i njime dodatno istakla svoj vitak struk. Doduše, njen zlatni kaiš je vrlo skupocen i ukrašen je sitnim dijamantima, ali su vrlo brzo po ugledu na ovaj njen modni dodatak napravljene mnogo jeftinije kopije koje su pristupačne ženama širom sveta. 

Svesna svog uticaja na devojke i žene Kejt brižljivo vodi računa o odeći u kojoj se pojavljuje u javnosti. Najčešće nosi haljine koje ističu njeno vitko telo i visoke potpetice koje dodatno naglašavaju njene noge i vizuelno ih čine dužim.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)