VIP saveti

ISPLIVALE FOTOGRAFIJE KEJT MIDLTON KOJE BI ONA NAJRADIJE SPALILA: Golotinja, alkohol i višak kilograma! (FOTO, VIDEO)

Vojvotkinja od Velsa i buduća kraljica Engleske iznenadila je čitav svet nakon što je na TikToku objavljen snimak s njenim fotografijama iz srednje škole i sa fakulteta.

18.11.2022 11:29

ISPLIVALE FOTOGRAFIJE KEJT MIDLTON KOJE BI ONA NAJRADIJE SPALILA: Golotinja, alkohol i višak kilograma! (FOTO, VIDEO)
Foto: Shutterstock,TikTok/royallover805

Privikavanje na novi život i kraljevsku porodicu za vojvotkinju od Velsa, Kejt Midlton, nije bilo toliko teško s obzirom na to da je pohađala visoke škole i kao Vilijamova devojka se kretala u visokom društvu. Međutim, u ranijoj mladosti ona je bila kao i sve ostale srednjoškolke i studentkinje koje vode sasvim normalan i jednostavan život. Imala je svoje društvo, odlazila na žurke, pila alkohol, kreveljila se u kameru, a budući da je jedno vreme bila i model, u medije su dospele i njene fotografije na kojima nosi odeću koja više otkriva nego pokriva.            

Iako su svi navikli da je sada vide u strogom izdanju, ona je kao mlada dama i pre udaje bila izuzetno živahna i devojka koja je volela da se zabavlja. U to se sada uverio i čitav svet nakon što je na TikToku osvanuo snimak s njenim starim fotografijama, za koje mnogi mediji tvrde da bi ih najradije spalila. 

Ipak, ono što se može primetiti jeste da je ona ranije plenila prirodnim izgledom i jednostavnošću, a pokazalo se da se ona kao devojčurak sjajno zabavljala na zabavama sa prijateljima. Nosila je normalnu, nekad provokativnu i "otkačenu" odeću, te je umela za potrebe poziranja nekada da napravi i neku "ludu facu". Međutim dolaskom na Dvor stvari su se preokrenule. Kejt je postala daleko elegantnija i sofisticiranija dama, te rekla "zbogom" devojačkom životu koji je vodila. Korisnici mreža nisu propustili priliku da se osvrnu na njene fotografije.

- Ona je stvarno kao student imala normalan život -

- Zabavljala se dok je mogla i zna kada treba da bude dama kada je već u mogućnosti. Ovo je sa stilom - 

- Fotografije pokazuju kako je prizemljena, imala je potpuno jednostavan život pre reflektora - 

- Od divlje - parti devojke do konzervativno nevinog tipa žene -

- Deluje zdravije i srećnije - 

- Znala je vrlo dobro šta radi - komentarisali su korisnici mreže.

Većina korisnika se ipak složila da se jednostavno vidi kako je suđeno da jednog dana postane kraljica, kao i da se njeno samouvereno držanje nije mnogo promenilo. Na slikama je evidentno da vojvotkinja ima ima svoj prepoznatljiv osmeh, iako su joj neki zamerili odeću koju je nosila kao devojka, koja je bila po nekima možda malo i kičasta. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)