Zanimljivosti

ISPLIVALE FOTOGRAFIJE, SVE CRNO NA BELO: Zbog ovog detalja svi tvrde da je Dženifer Lopez obmanula javnost i ipak posetila estetskog hirurga! (FOTO)

Latino diva pleni gde god da se pojavi, ali fotografije iz srednje škole krije kao zmija noge.

17.11.2022 21:32

ISPLIVALE FOTOGRAFIJE, SVE CRNO NA BELO:  Zbog ovog detalja svi tvrde da je Dženifer Lopez obmanula javnost i ipak posetila estetskog hirurga! (FOTO)
Foto: Shutterstock

Malo ljudi bi moglo da pogodi koliko Latino diva Dženifer Lopez ima godina. Pevačica izgleda fantastično, te bi joj pozavidele i decenijama mlađe koleginice. Ipak nije sve oduvek bilo tako. U medijima su isplivale njene fotografije iz srednjoškolskih dana na kojima se nije mogla pohvaliti ovako atraktivnim izgledom. 

Dženifer Lopez sa svoje 53 godine izgleda kao milion dolara i sa time će se složiti svako koga budete ptali. Ipak, u prošlosti je imala loše faze kada je izgled u pitanju. Pevačica je u školskom godišnjaku osvanula skroz kratke crne kose, proređenih obrva i  sa crnom olovkom koju je nanela na donji deo kapka. Kada se uporede njene fotografije sa početka karijere i iz školskih dana sa ovima danas, deluje da Dženifer izgleda sve mlađe i mlađe. Mnogi se pitaju šta je to ona sve na sebi uradila da bi izgledala ovako mladoliko i seksepilno. Postoje spekulacije kako je operisala nos, a to je samo jedan detalj na koji se od početka skreće pažnja, iako pevačica nikada nije potvrdila ta nagađanja.

 

 

Ni naredni period nije bio preterano laskav za Lopezovu. Ona je osamdesetih nosila i frizuru koja je bila u skladu sa trenutnom modom, a uz tamnu boju kose ko se mogao nadati da će upravo ova dama napraviti svetsku karijeru. Oversajz džemperi zatvoreni do grla, puniji obrazi i glomazne minđuše u boji zlata nisu nimalo doprineli tome.

 

 

Dženifer je pažnju javnosti privukla u periodu 1991.-1993. godine kada je karijeru započela kao plesačica. Najdominantniji period je bio kada je nastupala u sastavu plesne grupe Dženet Džekson, i niko nije ni sanjao da će uveliko prevazići slavu koju je i Džeksonova nekada imala. Lopezova je tada ima braon boju kose, a nijanse su varirale od braon do crne. Mnogi smatraju da je najočiglednija promena njenog nosa vidna na ovoj fotografiji u odnosu na sadašnji izgled.

 

 

Obožavaoci popularne dive se slažu u jednom, a to je da Dženifer izgleda najbolje sa dugom ravnom i svetlijom bojom kose, bez šiški, uz suptilan “svetlucajući” mejkap. Dženifer je tako devedesetih imala izgled Kasandre iz popularne serije. Glavno obeležje tada joj je bila crna loknasta kosa sa šiškama, svetliji ten i crveni karmin. Srećom, nije se dugo zadržala na ovakvom imidžu.

 

 

 

 

Bonus video:

Komentari (0)