Zanimljivosti

SANJA VUČIĆ KAO SOFIJA LOREN! Zavodljivo izdanje pevačice, a svi komentarišu njeno OBNAŽENO telo(FOTO)

Pevačica Sanja Vučić ne prestaje da šokira javnost promenama ličnog opisa.

23.10.2022 14:02

SANJA VUČIĆ KAO SOFIJA LOREN! Zavodljivo izdanje pevačice, a svi komentarišu njeno OBNAŽENO telo(FOTO)
Instagram-sanjalilwolf

Sanja Vučić  pevačica nekadašnjeg sastava grupe Hjurikejn, ne prestaje da nas zapanjuje promenama boje kose, frizure i stajlinga. Ovoga puta ona je postavila fotografije na kojima se jasno vidi sličnost sa glumicom Sofijom Loren. Za nepuna 24h objava je dobila više od 21.000 sviđanja i na stotine komentara. 

Sanja je pre svega tri dana napravila drastičnu promenu na koju je malo ko bio spreman. Ova vatrena crnka je tako prešla u red crvenokosih lepotica. Ovoga puta otišla je korak dalje. Vučićevu smo navikli da viđamo isključivo duge ravne kose ili u vidu afro-kikica. Ona je poznata kao devojka koja se oblači krajnje moderno, polusportski i urbano. Zato je ova promena bila nešto čemu se niko nije nadao, a da fotografija nije objavljena na zvaničnom instagram nalogu pevačice , malo ko bi mogao i da pretpostavi da je na fotografijama upravo ona.

 

 

Sanja je ovde slika i prilika ikone stila Sofije Loren, a sa tom pretpostavkom su se složili i njeni brojni fanovi. Ona ima lokne koje padaju preko ramena, delimično natapiranu kosu vidnog volumena i šiške koje je povukla u stranu. Šminka je zemljanih tonova i ne toliko upečatljiva, kao što pevačica privatno voli da ponese. Ambijent u kome je ona je hodnih neke od starih zgrada, Vučićeva se penje uz stepenice, a na sebi ima jedino dugu belu bundu, baš onakva kakvu je nosila svetski poznata glumica. Sanja deluje kao da ispod bunde nema apsolutno ništa, a mnogi su prokomentarisali da je jedino falilo da obuje neke retro čizme koje su zgužvane u predelu listova, umesto modernih providnih cipela za koje se odlučila.

"Vau" odreagovala je Dušica Jakovljević, voditeljka Zadruge.

"Kao Monika Beluči! Prelepa si draga" , napisala joj je pevačica Maja Nikolić.

"Pu, pu, pu, pu, pu, što si grozna! Pa strašno, ženo" odgovorila joj je koleginica Bojana Stamenov, duhovito aludirajući na “pljuvanje” protiv uroka, kada je neko lep.

 

 

Fanovi su pak komentarisali ovako

"Sofija Loren, ti li si?"

"Auuuu, kako si dobra, bokte!"

" Ista Frančeska Delera"

"Ne dišem dok gledam fotke, koje savršenstvo od žene!"

"Boginja"

"Kraljica"

"Prelepa si, ali molim te, vrati se u crnku", samo su neki od komentara na objavljenu fotografiju.

Da li i vama Sanja ovde najviše liči na Sofiju Loren?

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)