Zanimljivosti

STRUČNJACI KAŽU DA KELI IMA NAJIDEALNIJE TELO: Savršenih je mera, ali na udaru javnosti da je debela? (FOTO)

Keli Bruk po mnogima ima savršenu žensku figuru iako pojedinci smatraju da je isuviše krupna za manekenku.

19.10.2022 18:01

STRUČNJACI KAŽU DA KELI IMA NAJIDEALNIJE TELO: Savršenih je  mera, ali na udaru javnosti da je debela? (FOTO)
Foto: Shutterstock

Keli Bruk je voditeljka, glumica, manekenka i vlasnica najidealnijeg tela. Ova britanka ima dokazano najsavršenije telo po studijama Univerziteta u Teksasu iz 2016. godine. Prilikom istraživanja uzimani su u obzir parametri kao što su visina, težina, dužina kose, oblik lica i druge osobine. Keli je 2005. godine izglasana od muške publike magazina "For him" za ženu najpoželjnijijeg tela na planeti. Ona se pak u međuvremenu primetno ugojila poslednjih godina, ali to joj nije pomutilo slavu. Ukoliko ste mislile da ste izgubile na seksipili zbog dobijenih par kilograma viška, stvar je upravo obrnuta.

Brukova je visoka 168 cm i ima oko 68 kg. Iako se od mršavice s godinama pretvorila u ženu zanosnih oblina, ona i dalje redovno radi kao model i mami muške uzdahe. Upravo njen izgled postao je tema polemike na društvenim mrežama. Glavno pitanje išlo je u smeru toga da li uzor idealnog ženskog tela treba da bude dama punije građe. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelly Brook (@iamkb)

 

Tada su se podelila mišljenja, neki su bili razočarani takvim razvojem događaja, dok je ipak više bilo onih koji su se divili njenom prirodnom telu. Keli nikada nije skrivala da na društvenim mrežama koristi filtere i fotošop, a nedavno je o tome otvoreno progovorila. Ispričala je kako tačno zna na koji način će se fotkati da izgleda savršeno, a ističe da je i to varanje na neki način.

Brukova iza sebe ima niz veza sa poznatim muškarcima, ali i tri propale veridbe. Bila je tako u vezi sa glumcima Džejsonom Stejtamom i Bilijem Zejnom, kao i sa igračem ragbija Tomom Evansom i Britancem Dejvidom Mekintošom. Takođe 2 godine je izlazila sa ragbistom Denijem Siprijanijem.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelly Brook (@iamkb)

 

Lepa voditeljka konačno je rekla da dugogodišnjem partneru Džeremiju Parisiju sa kojim je u vezi od 2014. godine.

- Keli zna da je Džeremi njena srodna duša i da će ovo biti njeno jedino venčanje, pa je dala sve od sebe. Sve ih je koštalo više od pola miliona evra, ali za nju je to dobro potrošen novac - rekao je izvor blizak paru i dodao da je ovo venčanje sve što je Keli ikada želela. 

 Par se pre dva meseca zavetovao na večnu ljubav u Italiji, rodnoj zemlji mladoženje, u lučkom gradu Ćivitavekija, poznatom po predivnoj, specifičnoj istorijskoj arhitekturi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelly Brook (@iamkb)

 

Da li i vi smatrate da Keli ima najsavršenije žensko telo?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelly Brook (@iamkb)

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)