Zanimljivosti

SKANDAL TRESE AMERIKU, poznati pevač varao trudnu ženu s kim je stigao! Ljubavnice samo izlaze u javnost, a NJEGOVA REAKCIJA JE BIZARNA!

Frontmen grupe Maroon 5, Adam Levin, spopao je brojne dame iz svog okruženja, jednoj je slao poruke sadržaja koji je teško i prepričati.

22.09.2022 15:00

SKANDAL TRESE AMERIKU, poznati pevač varao trudnu ženu s kim je stigao! Ljubavnice samo izlaze u javnost, a NJEGOVA REAKCIJA JE BIZARNA!
Foto: Shutterstock, Instagram/alyson_rose,mvrykv_ Ita Twitter, Tik Tok

Dešava se da u dugogodišnjem braku nastupi monotonija pa supružnici reše da vezu “osveže” nekom drugom osobom iako imaju partnera, dvoje dece i na putu još jednu bebu. Upravo to je aktuelni scenario života čuvenog američkog zavodnika, pevača grupe Maroon 5, Adama Levina (43), čija su neverstva ovih dana isplivala u javnost i izazvala salve reakcija medija, ali i njegovih kolega.   

Levin se od 2012. godine zabavlja s nekadašnjim modelom Viktorijinih anđela, Behati Prinslo (34), a od 2014. su u braku. Par ima dve ćerke, Dasti Rouz (5) i Gio Grejs (4), a nedavno su obelodanili srećne vesti da čekaju i 3. dete.

Upravo ta objava o prinovi bila je kap koja je prelila čašu influenserki Samner Stro (23), zbog čega je odlučila da iznese svoj prljav veš u javnost. Samnerova, naime, trvdi da je sa oženjenim pevačem bila punih godinu dana u vezi, i to u "fizičkoj", kako je istakla, ali da je u to vreme bila "mlada i naivna". Posle raskida se nisu čuli mesecima, da bi joj usled vesti da čeka 3. bebu Levin poslao poruku sledećeg sadržaja:

- U redu, ozbiljno pitanje: Imam još jednu bebu i ako bude dečak, zaista želim da ga nazovem Samner. Slažeš li se s tim? MRTAV SAM ozbiljan! - navodno joj je napisao poznati zavodnik.  

@sumnerstroh embarrassed I was involved w a man with this utter lack of remorse and respect. #greenscreen ♬ original sound - Sumner Stroh

Samnerovu je, kako tvrdi, zapanjilo njegovo ponašanje pa je uslikala ekran i poslala poruke nekolicini bliskih prijatelja, međutim, jedan od njih je želeo da tu priču “proda” medijima. Influenserka je zato odlučila da sama obelodani celu istinu. Ona je objavila prespisku u vidu posta na TikToku i snimak je u roku od 24 sata pregledalo 15 miliona ljudi.

- Imala sam aferu s muškarcem koji je oženjen supermodelom Victoria’s Secret. U to vreme bila sam mlada i naivna. I iskreno govoreći, osećam se iskorišćenom - istakla je ona. 

Pošto je Levin negirao tu vezu, Samnerova je objavila i neke od prvih poruka koje joj je on slao pre 2 godine.

- Zaista je nestvarno koliko si je*eno zgodna. To me oduševljava! Uživo si još 50 puta zgodnija! - glasila je jedna od njegovih poruka upućenih mladoj influenserki. 

@sumnerstroh Replying to @alanasanders89 ♬ original sound - Sumner Stroh

Ispostavilo se, međutim, da je ona samo kap u moru punom riba koje je Levin godinama unazad pokušavao da "upeca". Naime, posle mlade influenserke još 3 žene su javno obelodanile da im je poznati pevač slao neprikladne poruke, iako je uveliko bio u braku.

Komičarka Marika takođe je objavila skrinšotove svojih prepiski s pevačem. Ona tvrdi da su snimci ekrana iz juna i jula ove godine, a evo i kako je tekla komunikacija.

- Opsednut sam tobom! -

- Čoveče, zar nisi ti, kao oženjen?! -

- Da, ali je malo komplikovano. Možda ću morati da vidim tvoje adute. Gledanje tvoje guze na tom stolu totalno me je uništilo. Učinio bih sve za nju. Kupio bih odrezak za tvoju zadnjicu i govorio joj slatke stvari. Želim sad tetovirati svoju zadnjicu - glasile su poruke koje je Levin slao Mariki.  

I manekenka Alison Rouz ubrzo je objavila snimke ekrana svog telefona na kojima se vidi tekstualni razgovor između nje i muzičara. Ona je, međutim, kasnije to izbrisala s TikToka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @alyson_rose

Levin joj je navodno odgovorio da ga je navukla, koristeći smajlija koji peca i nazvao ju je "vrućom ribom". U jednom trenutku ona mu je rekla: „Ne bi trebalo da razgovaram sa tobom, znaš li to?“. Na to joj je on odgovorio: "Da, ali ako smo samo prijatelji, mislim da je to u redu.”

- Još mnogo toga je napisano što nije prikladno. Jednostavno se nisam osećala prijatno da objavim sve. On je prešao granicu - napisla je Alison.

I instruktorka joge koja je podučavala Levina tehnikama opuštanja, Alana Zabel, jeste četvrta devojka koja je u kratkom roku priznala da je pevač i njoj pre mnogo godina slao slične poruke, a potom ju je i otpustio. Samo jedan od predloga upućenih Alani bio je da provedu ceo dan goli, za šta postoje i evidentirane tekstualne poruke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demonte Tv (@demontetv)

Pevač je tako bio sateran u ćošak pa je juče priznao da je "prešao granicu" i javno se izvinio na Instagramu.

- Iskoristio sam lošu procenu kada sam razgovarao sa bilo kim, osim sa svojom ženom. Nisam imao nijednu aferu, ali prešao sam granicu tokom tužnog perioda svog života. U određenim slučajevima to je postalo neprikladno. Ja sam to završio i sada sam preduzeo aktivne korake da pukušam da ispravim sve sa svojom porodicom. Moja žena i porodica su sve do čega mi je stalo na ovom svetu - naveo je Levin, pa nastavio: 

- Bio sam toliko naivan i dovoljno glup da rizikujem jedinu stvar koja mi je zaista važna. To je bila najveća greška koju sam mogao da napravim. Preuzimam punu odgovornost. Prebrodićemo ovo Behami, zajedno ćemo to prebroditi - obratio se pevač trudnoj supruzi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adam Levine (@adamlevine)

Podsetimo, Levin je još u intervjuu koji je dao 5 godina pre nego što se venčao sa Behati priznao da muškarci varaju instiktivno jer “monogamija nije u njihovom genetskom sklopu”. Takođe, priznao je da je zaista uživao u promiskuitetnom periodu života i dodao da je imao preveliku želju da bude sa mnogo žena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adam Levine (@adamlevine)

BONUS VIDEO:

Komentari (0)