Zanimljivosti

ANJA MIT NEPREPOZNATLJIVA POSLE VENČANJA! Šminka ili nešto drugo? (FOTO)

Mnogi bi se složili sa činjenicom da se izgled glumice menjao tokom vremena, ali izgleda da je za njeno najbolje izdanje ipak zaslužna ljubav.

20.09.2022 15:00

ANJA MIT NEPREPOZNATLJIVA POSLE VENČANJA! Šminka ili nešto drugo? (FOTO)
Instagram-anjamitofficial

Atraktivna. mlada glumica Anja Mit poočetkom septembra se udala za izabranika Ognjena Vesića i otad joj osmeh ne silazi sa lica.

Anja je najverovatnije povodom probe šminke za predstojeće venčanje ili za svečanost koja je usledila dan kasnije isprobala i šminku, pa se tim stajlingom pohvalila na Instagramu. Opredelila se za crnu senku, dok su duge trepavice dodatno doprinele da njene krupne oči dodatno dođu do izražaja. Budući da su one bile naglašenije, na usnama su istaknuti samo karmin i sjaj u boji kože. 

Glumica je pozirala s krupnim retro loknama, a mi nismo mogli, a da ne uočimo sličnost između nje i poznate američke pevačice Gven Stefani. Instagram su u trenu preplavili “zaljubljeni” smajliji i srca, a usledila je i salva pohvala za izgled.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mit Anja (@anjamitofficial)

- Prelepa -

- Anđeo -

- Najlepša -

- Lutka i super glumica! -

- Koliko lepa žena! -

- Blistaš, srećno! -

Bilo je i onih koji su smatrali da Anji šminka uopšte nije potrebna. 

- Izvini, ali lepša si prirodna. Baš ništa ti nije trebalo... dodati, niti promeniti. Super si, ne bih ja tu nista menjala - glasio je jedan komentar.

Lepa glumica je ipak nešto drugačiju šminku ponela na dan venčanja. Odlučila se da joj mejkap tog dana bude jači, a ten upečatljiviji kako bi izdržao dugotrajnu svadbenu ceremoniju i poljupce mnogih zvanica.

Mitova je tako na očima imala vidan upečatljiv ajlajner, karmin u boji kože uz pojačanu braon olovku na usnama, a i bronzer je bio očigledan. Kosa je bila vezana i nazirala se ispod raskošnog vela.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mit Anja (@anjamitofficial)

- Srećno Anja, najlepša si mlada -

- Lako im je kada je mlada lepa pa joj sve dobro stoji -

- Koliko lepote, sjaja i produhovljenosti u divnoj nevesti. Čestitke od srca -

- Najbolja si i prelepa samo tako nastavi -

- Anđeoska lepota -

Evo i kako je Anja izgledala na početku karijere, pa se može zaključiti da joj plava kosa i bračna idila i te kako prijaju jer jednostavno blista. Mnogi su se zapitali da li za to postoji i još neki razlog. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)