Zanimljivosti

ZADALA NAM DOMAĆI ZADATAK: Evo kako Emina Jahović dolazi do SAVRŠENE FIGURE! (FOTO)

Pevačica napornim treninzima održava telo u željenoj formi, a na trbušnjacima bi joj pozavideli mnogi!

08.09.2022 10:00

ZADALA NAM DOMAĆI ZADATAK: Evo kako Emina Jahović dolazi do SAVRŠENE FIGURE! (FOTO)
FOTO: ATA images

Pevačica Emina Jahović (40) je na pragu 5. decenije, ali mnogi bi se složili da izgleda dosta mlađe, kako licem, tako i telom. Njen bivši suprug, pevač Mustafa Sandal (52) sa kojim ima 2 sina se pre 3 meseca oženio Melisi Sutšurup (32). Melisi je od Mustafe mlađa pune 2 decenije, ali po svemu sudeći ni Emina se ne da iako u januaru uveliko puni 41 godinu.

Pevačica mladolikog izgleda je dokazala da je “obična smrtnica” kao i svi drugi i da je i njeno telo rezultat dicsiplinovanog vežbanja. Ona je tako na Instagramu postavila fotografiju iz teretane na kojoj je pokazala trbušnjake i ostavila sve bez teksta. Pojedinci koji su smatrali da je Emina mršava su sada morali da joj skinu kapu, a usledilo je i more pohvala za izgled.

- Počinje septembarska disciplina - napisala je kratko ona uz fotografiju na kojoj je podigla majicu i pokazala rezultate napornih vežbi. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

 

Jahovićeva je obučena u skladu sa mestom na kom je, tako da nosi donji deo trenerke i crnu majicu ispod koje ima sportski brushalter

- Bravo! -

- Ova žena ima 40 godina i telo koje izgleda kao da ima 20! -

- Voleo bih da sam disciplinovan poput tebe po pitanju odlaska u teretanu -

- Emina, prelepa si žena i kad treniraš -

- Svaka čast! -

Emina je dokazala da se redovan odlazak u teretanu i te kako isplati i da kada se dotera ume da zablista u najboljem sjaju. Ona je tako juče objavila serijal fotografija u elegantnoj haljini i to iz luksuznog stana sa koga se prostire panoramski pogled .

Jahovićeva ima specifičnu kreaciju koja je u vidu topa i ide samo na jedno rame, dok se dole dijagonalno širi ostavljajući ogroman izrez i jednu nogu otvorenu. Ova toaleta je različitih nijasni zelene boje koje savršeno pristaju uz pevačicin osunčani ten. Sama haljina je priča za sebe, pa je Emina nije opterećivala detaljima, već je podigla kosu u punđu, ponela zlatne minđuše, naočare i crveni karmin. Celu kombinaciju je upotpunila crnom tašnom i sandalama.

U stilu maćehe iz bajke o Snežani i 7 patuljaka i ona je postavila sličan opis uz objavu.

- Ogledalce, ogledalce … - započela je ona, a nastavak pitanja svi dobro znamo. Izgleda da je Emina u ovom izdanju sebi bila najlepša.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

 

Fanovi su se složili sa njom.

- Prelepa -

- Emina, najlepša si na svetu! -

- Kraljica -

- Božanstveno -

BONUS VIDEO:

Komentari (0)