Zanimljivosti

TRANSFORMACIJA: Ana Kokić kao sav normalan svet i kao VIP ZVEZDA! (FOTO)

Koliko šminka znači primer su mnoge ličnosti sa domaće javne scene, a Ana Kokić je samo jedna od dama koje ne krije efekte magičnog mejkapa!

17.08.2022 09:00

TRANSFORMACIJA: Ana Kokić kao sav normalan svet i kao VIP ZVEZDA! (FOTO)
Foto: E-Stock

Pevačica Ana Kokić često objavljuje fotografije pre i posle šminkanja tako da smo to i navikli od nje. Ovoga puta ona je objavila u vidu priča na Instagramu čak 2 transformacije. Primetno je da Ana i pre navodnog preobražaja ima puder ili popularno nazvano “ten”, a ono što usledi je dodatak u vidu senke i kontura, kao i celokupnog stajlinga. 

Kokićeva se može pohvaliti veoma dobrim izgledom budući da ima 39 godina, koje bi joj malo ko dao i uz to 2 ćerke koje je dobila u braku sa Nikolom Rađenom. Imali smo priliku i da je gledamo u šou “Moje lice zvuči poznato” pri čemu su mnogi zaključili da ona izgleda veoma dobro i bez trunke šminke i da odlično peva.

instagram-anakokicmusic

1. Transformacija Ane Kokić

Na 1. transformaciji ona se preobražava u damu koja ima dugu kosu rozikaste boje i kompletnu šminku kod koje preovlađuju roze, tople nijanse, a akcenat je na očima. Od garderobe ona se operedila za crnu majicu preko koje je beli sako.

Na 2. transformaciji Ana ima dugu plavu kosu preko koje ima nešto nalik kapici. Ona je u roze elegantnim pantalonama preko kojih ima mantil-sako iste bebi-roze boje, ispod koga je samo brushalter. Ona je ovde odlično našminkana, oči su dominantne na kojima je smouki u sivo-crnim tonovima.

instagram-anakokicmusic

2. Transformacija Ane Kokić

Ana izgleda veoma atraktivno na nastupima, a najbolje je da sami procenite kako je ona izgledala pre 2 dana prilikom nastupa u Beogradu. Ana se tada opredelila za crni bodi, mrežaste čarape, čizme preko kolena i bundicu od perja. Šminka je bila neutralnija, a preovladavao je ajlajner i koralni karmin, dok je celu kombinaciju začinila afrokikicamo koje je vezala u mašnu.

Samo neki od komentara koji su su usledili bili su ovi:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Kokic (@anakokicmusic)

- Najlepša žena na svetu -

- Savršena si -

- Nerealna !!! -

- Pipi duga čarapa! -

- Divna! - samo su neke od reakcija.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)