Vesti POLICAJCI SU ZAUSTAVILI ŽENU KOJA JE VOZILA ČETVORO DECE U KOMBIJU - kada su mališanima pogledali glave, sve im je bilo jasno! Isplivala jeziva ISTINA šta im je uradila! (VIDEO) 16:10
Strast GOSPOĐA SOFIJA (73) "PREVASPITAVA" MUŠKARCE, A OVO JE JEDINI DEO NJENOG TELA KOJI SMEJU DA PIPNU: Ispovest najstarije profesionalne gospodarice 23:05
Strast SKANDAL! KAD JE MOJ VERENIK VIDEO ŠTA RADIM U KREVETU SVAKE NOĆI HOĆE DA RASKINE SA MNOM: Ubeđen je da se viđam s drugim muškarcima! 21:45
Brak i veze JA IMAM 26, A MOJ MUŽ 87 GODINA! Stariji je od mog dede, ali jedva čekam da mu rodim dete - sada su objavljeni i njihovi privatni SNIMCI o kojima bruji svet! 19:15
Odrasli ZBOG JEDNE GINEKOLOŠKE NAVIKE ŽENA JE DOBILA INFEKCIJU BUBREGA - sada upozorava SVE! Ako koristite ovo umesto uložaka, sledi PAKAO 16:55
Ispovesti "UMRO MI JE MUŽ I OSTALA SAM SAMA SA 4 SINA, a godinu dana kasnije preminula je i svekrva"! Ubrzo je pala na šarm svekra i udala se za njega - usledio je OBRT! 22:50
Vesti HRVATICA UŠLA U SVEKRVINU SOBU I ZATEKLA JEZIV PRIZOR: Ostala sam ukopana, nisam mogla da progovorim! Ono što je radila svom sinu i meni izaziva mučninu! 11:40
Ispovesti POSLE 25 GODINA BRAKA PRIZNALA MU JE NEŠTO I RAZORILA GA: "Ispalila je rafal istina ka meni, a ja nisam imao pojma šta se dešava - sve je bila laž!" 23:01
Vesti IMA 73, UŽIVA DO JUTRA NA ŽURKAMA I IZGLEDA KAO DEVOJČICA: Vatrena baka otkrila šta joj daje sjaj i mladolikost, a nije INTIMAN ODNOS - u kupaćem je ŽIVA VATRA! 19:45
Strast SPAVALA SAM SA 18 GODINA MLAĐIM DRUGOM MOG PASTORKA, A ONDA SAM DOBILA PORUKU KOJA ME JE RASTURILA: Ne mogu da verujem da mi je ovo uradio 21:20
Strast JA SAM PROFESIONALNA DEVOJKA, EVO ŠTA MUŠKARCI NAJVIŠE TRAŽE OD MENE NA DAN ZALJUBLJENIH: U ovo vreme ne znam šta ću s parama! 10:55
Brak i veze OŠIŠALA JE DUGU KOSU, PRODALA BUBREG I GODINAMA ŽIVI KAO MUŠKARAC: Zbog onoga što je doživela ova žena svi plaču, to može samo MAJKA! (VIDEO) 10:33