Vesti 6 UPOZORAVAJUĆIH ZNAKOVA DA ŽENA IMA USAĐEN "MENTALITET SIROMAŠTVA": Najgore radi sebi, jednu stvar ne može da shvati 17:01
Ispovesti SREĆNO SAM UDATA, ALI JEDAN BROJ REDOVNO OKREĆEM I DAHĆEM MU PREKO TELEFONA: Sada mi je stigao zahtev koji bi malo ko odbio 21:25
Ispovesti LEGLA SAM PORED DEČKA, A ONDA ME JE NEČIM UBOO U LEĐA - kada sam shvatila o čemu je reč nije mi bilo dobro: Nastrano, ali sam na kraju pristala! 08:01
Brak i veze JOVICA IZ KRUŠEVCA JE GODINAMA VOZIO KAMION DA PREHRANI PORODICU: Kada je saznao na šta njegova žena troši pare ostao je slomljen od besa 07:52
Strast SUPRUGA ME TRETIRA KO DA SAM OTIRAČ ZA NOGE, A ONDA SAM SAZNAO ŠTA RADI DOK SAM JA NA POSLU: Ovo krije od mene 15 godina, srce mi je slomila! 19:20
Ispovesti ŽENA JE PITALA VEŠTAČKU INTELIGENCIJU DA LI JE MUŽ VARA: Zbog odgovora je vrisnula od šoka i odmah tražila RAZVOD - otkrivena velika tajna! 18:20
Odrasli BILA SAM U TOP FORMI, A ONDA SAM DOŽIVELA MOŽDANI UDAR U 23. GODINI: Lekari veruju da je krivo PIĆE koje sam pila svaki dan, a zanemeli su kad su mi videli mozak! 17:21
Strast PATILA JE JER JOJ JE UMRO MUŽ, A ONDA ODLUČILA DA VODI LJUBAV SA DRUGOM ŽENOM: Sada tvrdi da im se još neko priključio i usred akcije rekao nešto ZAPANJUJUĆE! 21:30
Strast PROGOVORILE ESKORT DAME - OTKRILE SU KAKO U STVARI IZGLEDAJU INTIMNI ODNOSI ZA NOVAC: Ono što im muškarci najviše traže u krevetu ŠOKIRA! 14:57
Odrasli ZBOG LOŠE NAVIKE KOJU IMAJU MNOGI SRBI, ONA MOŽE DA UMRE U SVAKOM TRENUTKU: Organi joj otkazuju - jedan pokret može da je košta života! 13:30
Strast ĆERKA (22) MOJE DEVOJKE JE POČELA DA SE SKIDA I TRAŽILA JE DA VODIM LJUBAV S NJOM: Umalo se nisam onesvestio, a ujutru sam dobio JEZIVU poruku! 10:20
Ispovesti OTIŠLA SAM NA ŽURKU ZA ODRASLE: U sobama su se ređali na gomili, a onda sam videla KO JE TAMO - novi šok usledio je sutradan, tu scenu ne mogu da izbacim iz glave! 07:31