Vesti SOFIJA JE BILA NA MASAŽI KADA JOJ JE U SOBU UPAO NEPOZNATI DEČKO: Tren kasnije sve oko nje je bilo crveno, a peškir na kom je ležala prljav - ostvarila joj se najgora noćna mora! 12:35
Lice OVO MNOGI RADE NOĆU U KREVETU, A MOŽE BITI POGUBNO: Zbog jednog položaja u kom spavamo telo nam stari mnogo brže, a koža propada! 09:40
Vesti OTAC MI JE UMRO NE ZNAJUĆI DA SAM OTKRILA NJEGOVU I MAJČINU TAJNU KAD SAM IMALA 8 GODINA: Odveli su me na pregled kod doktora - tada sam sve priznala! 08:31
Odrasli KAD GOD SAM JELA OVO POVRĆE JAVIO SE SIMPTOM RAKA, a ja toga nisam bila svesna: Bolovi su postali neizdrživi, plakala sam dok sam zevala 08:30
Vesti DOBRO POGLEDAJTE SVOJ PALAC, ON OTKRIVA SVE O VAMA, ČAK I ONO ŠTO KRIJETE OD SVIH: Oblik ovog prsta je ključan 16:20
Odrasli ŠTA SE DEŠAVA SA ŽENAMA AKO NE MOKRE POSLE ODNOSA? Niste ni svesne koliko rizikujete - problemi mogu biti JEZIVO BOLNI! 22:10
Strast ZASPAO SAM PIJAN U DNEVNOJ SOBI, A KAD SAM SE PROBUDIO NIJE MI BILO ŽENE: Popeo sam se do spavaće sobe i tamo zatekao horor - pozlilo mi je od prizora! 21:30
Odrasli 5 MALO POZNATIH SIMPTOMA AUTIZMA KOD ŽENA! Psihijatar upozorava: Obratite pažnju na čula mirisa i sluha - a ako ovo radite s KOSOM, javite se lekaru! (VIDEO) 17:22
Ispovesti MILICI JE MUŽ OTPUTOVAO, PA JE POZVALA KOMŠIJU DA JOJ POPRAVI FRIŽIDER! On je bio oženjeni sveštenik i ludo joj se dopao - otvorili su flašu vina, a onda je usledio HAOS! 09:37
Roditeljstvo SAD JE JASNO! Evo koliko dece u životu može da rodi žena, a koliko da ih napravi muškarac - ovo sigurno niste znali! 10:20
Psihologija KOLIKO PUTA NEDELJNO MORATE DA IMATE ODNOSE DA BISTE SMANJILI DEPRESIJU I PRODUŽILI ŽIVOT: Podaci koji su zaprepastili i naučnike, ispitano 15.000 ljudi! 22:50
Strast VARAM SUPRUGU S NJENOM NAJBOLJOM PRIJATELJICOM - HTEO SAM DA OSTAVIM SVE ZBOG NJE: A onda sam saznao pravu istinu o svojoj ljubavnici 22:10