Vesti URADILA SAM DNK I DOŽIVELA ŠOK OD KOG NE MOGU DA SE OPORAVIM: Ženu je 60 godina lagala cela porodica, a vrhunac je nastupio kada je shvatila ko joj je OTAC! 14:40
Ispovesti DOK SAM ČEKAO ŽENU DA SE PORODI SMUVAO SAM OVU DEVOJKU: Sedam meseci posle policija mi je zakucala na vrata - preti mi ZATVOR 19:20
Zanimljivosti POGLEDAJTE KAKO JE VESNA MILIĆ DOŠLA NA ISPRAĆAJ VOLJENOM MILORADU: Zbog onog što je držala u ruci suze same liju! (FOTO, VIDEO) 09:38
Vesti MUŽ SE VRATIO SA POSLA I ZATEKAO UŽAS U KUĆI: Psa nije bilo, vrata kola su bila otvorena - dok se peo uz stepenice, vladao je muk, a onda ŠOK u spavaćoj sobi! 13:10
Kosa OVU FRIZURU ŽELE DA ZABRANE ŽENAMA IZNAD 50: Izgledaćete starije i zapuštenije, tvrde stručnjaci 09:40
Ispovesti MUŽ ME JE PRIMORAO DA MU RODIM DETE KOJE NISAM ŽELELA: Izgubila sam posao zbog toga i sada ga prezirem! 19:45
Ispovesti DRAMA U HRVATSKOJ: LJUBAVNICE MU BANULE NA VRATA, NASTALA OPŠTA TUČA I LOM: O ovom slučaju bruji region, nesrećnik završio iza rešetaka - a onda je usledilo NAJGORE! 15:35
Vesti POLICAJCI SU ZAUSTAVILI ŽENU KOJA JE PROŠLA NA CRVENO: U njenom kombiju su ubrzo otkrili nešto zastrašujuće - videli su samo oči iz prtljažnika! 10:20
Vesti SIŠLA JE SA SPRATA DA SA MUŽEM GLEDA FILM U DNEVNOJ SOBI: Posle 20 minuta na kauču je otkrila STRAŠNU istinu! 12:07
Vesti OBJAVIO SNIMAK KAKO GA ŽENA BIJE, OVO JE KRIO GODINAMA: Kada su kadrovi njegove supruge prikazani na sudu, sudija je izgovorila - ovo mi je najgori slučaj u karijeri 21:43
Strast ČIM SAM OVO VIDELA NA LICU MOG MUŽA, ZNALA SAM DA ME VARA: Ne mogu da podnesem pomisao šta je radio toj ženi, pa mu je tako nešto izraslo! 21:15
Vesti USNIMLJENA MASKIRANA ŽENA KOJA NOSI ZELENI CEGER: Ostavila ga je na pragu jedne kuće, kada je vlasnik video šta je unutra VRISNUO od šoka! (VIDEO) 07:28