Strast ZAŠTO SVE VIŠE ŽENA NE ŽELI DA IMA INTIMNE ODNOSE: Ovo je istinski razlog nestanka strasti i želje 22:20
Brak i veze PROBALA SAM INTIMNI IZAZOV: 30 dana smo imali odnose dva puta dnevno - to je trebalo da nam osveži vezu, ali evo šta se stvarno desilo 11:01
Brak i veze PRVI PUT SAM SVRATILA U FIRMU MOG MUŽA I NIKO MI NIJE VEROVAO DA SAM NJEGOVA SUPRUGA! A onda sam saznala šta on radi sa sekretaricom svakog dana! 14:49
Vesti IZBACILA JE TROJE DECE IZ TESTAMENTA I 2,5 MILIONA EVRA OSTAVILA SVOJIM PSIMA I MAČKAMA: Evo zašto je skoro svi podržavaju! 20:30
Vesti OVO JE MOJ DAN, A NE TVOJ, MLADA ZANEMELA KADA JE SHVATILA DA MAJKA ŽELI DA JOJ "OTME" VENČANJE! Zbog ovog majčinog poteza, svi se krste 19:40
Strast DOZVOLILA SAM DEČKU DA SPAVA S MOJOM NAJBOLJOM PRIJATELJICOM I IMAM DOBAR RAZLOG ZA TO! Čak sam i slušala njihovu "akciju"! (VIDEO) 22:00
Brak i veze OVE 3 STVARI MUŠKARCI UVEK PRIMETE NA ŽENI, ALI VAM TO NIKAD NEĆE REĆI: To ih u startu ili privuče ili odbije za bilo šta dalje 21:20
Odrasli ONI PADAJU U KREVET KAO POKOŠENI NA NAJMANJI ZNAK PREHLADE: Da li su muškarci zaista slabići ili je ipak nešto drugo u pitanju? 14:20
Strast MOJ LJUBAVNIK (25) ŽELI DECU SA MNOM, A JA NE ZNAM KAKO DA MU KAŽEM ISTINU: On ni ne sluti da među njima postoji velika razlika! 22:01
Ispovesti UDALA SE ZA MUSLIMANA I ZBOG LJUBAVI PRISTALA NA SVE: Kad mu je ovo zatražila, posle njegovih reči poželela je da se razvede! 20:40
Brak i veze OVE STVARI NIKADA NE RADITE ZA MUŠKARCA: Pametna žena na to ne pristaje - to nije ljubav! 19:20
Strast NE BRIJE NOGE, NE ŠMINKA SE, IMA 59 GODINA I DVE DECENIJE MLAĐEG DEČKA: "Samo on može da me ispoštuje u krevetu!" (FOTO) 22:05