Ispovesti VOLIM MUŽA, ALI MI JE DOSADNO U BRAKU - jedne večeri sam otišla na piće s najboljim drugom i otad mi se život okrenuo naglavačke! 21:50
Brak i veze SUPRUGA ME VARA SA SVOJIM ŠEFOM, A ONDA SAM SAZNAO KAKO JOJ ON PLAĆA! Od šoka danima ne mogu da se oporavim 23:15
Brak i veze ŽELELI SU DA GA SPOJE SA BIVŠOM UŽIVO U PROGRAMU: Kada se žena pojavila i pala mu u zagrljaj, muškarac se sledio! (VIDEO) 20:45
Telo KAD VIDITE STOMAK OVE ŽENE OSTAĆETE BEZ TEKSTA: Ona tvrdi da je trudna, i to više meseci, ali niko joj ne veruje! (VIDEO) 10:27
Mace SEDELA JE ZAOKUPLJENA POSLOM KADA JOJ JE PRIŠLA MAČKA: Životinji je nešto ispalo iz usta, prolomio se vrisak, a žena je skočila na sto - JEZIVO! (VIDEO) 08:30
Roditeljstvo "TO JE TO ZAR NE? OVO JE KRAJ": Sin i ja smo je držali za ruku dok je umirala, a poslednjim atomom snage je izgovorila još ovo! Nikada se nismo oporavili od tih reči! (VIDEO) 21:40
Kosa IZAŠAO JE NA PRVI SASTANAK I ŽELEO DA OSTAVI NAJBOLJI UTISAK: Onda je skinuo džemper i otkrio stravičnu tajnu - devojka je vrisnula od šoka i prekrila usta rukama! (VIDEO) 10:25
Vaš karakter POGLEDAJTE DOBRO SLIKU I ODABERITE ŽENU KOJA VAM DELUJE KAO NASTARIJA: Iznenadićete se šta sve to otrkiva o vašoj ličnosti! 07:30
Ispovesti JEDNE NOĆI SHVATIO SAM DA BRAK NIJE ZA MENE: Bili smo zajedno od 15. godine - još pamtim šta je uradila nakon svega! 07:20
Vesti SRELA JE POZNANIKA I UPOZNALA GA SA SINOM: Ono što mu je rekla umalo ga nije ubilo - samo je zurio u prazno, a onda mu se obratio i dečak! (VIDEO) 21:20
Vesti "UMRLA SAM I 3 DANA BILA NA NEBU"! Reči ove žene lede krv u žilama, otkrila je šta je videla i tvrdi da zna ŠTA NAM USKORO DOLAZI! (VIDEO) 13:15