Strast KADA SAM MUŽA PITALA DA LI ME VARA, ON JE POBEGAO IZ KUĆE: Vratio se narednog jutra i načisto me zaprepastio svojim pitanjem! 21:35
Zanimljivosti STALNO SAM BILA TRUDNA, NE SEĆAM SE KOLIKO SAM ABORTUSA IMALA: Slavna pevačica zapanjila sve svojim priznanjem 13:21
Ispovesti MUŽ JE UBEĐEN DA GA VARAM - proveravao mi je kilometražu u autu, zvao me po 15 puta dnevno: Ali, nikada nije saznao šta 7 godina krijem od njega 20:40
Ispovesti IMAM 28 GODINA I NIKADA SE NISAM POLJUBILA: Svi muškarci koje sam upoznala, ne žele da mi urade jednu stvar 20:01
Brak i veze ŠVALERI SU KAO POKVARENA PLOČA, NIJE IH TEŠKO PREPOZNATI: Muškarci koji varaju stalno ponavljaju ovih šest rečenica! 18:01
Strast MLADA USRED SVADBE SKOČILA NA MUŽA, ON ZANEMEO KAD MU JE URADILA OVO: Gosti se hvatali za glavu, a ona glumila gimnastičarku (VIDEO) 23:01
Brak i veze UBIJA ME GRIŽA SAVESTI, KAKO DA NAJBOLJOJ PRIJATELJICI KAŽEM DA JE NJEN "SAVRŠENI" MUŽ VARA: Plašim se da ne uradi OVO! 20:00
Brak i veze MISLILA SAM DA IMAM SREĆAN BRAK, ONDA MI JE "PAMETNI" TV UNIŠTIO ŽIVOT: Evo kako sam saznala da me muž vara! 20:30
Strast UBI ME GRIŽA SAVESTI, SPAVAO SAM SA SUPRUGOM MOG BRATA! Zbog onoga što mi je rekla o njemu, nisam trenuo noćima 22:35
Ispovesti SVEKRVA JE PRED SVIMA NA SLAVI OTKRILA MOJU NAJVEĆU TAJNU: Dok sam ridala u kupatilu, još se pakosno smejala! 19:30
Vesti PREKO NEDELJE SAM ŽIVEO SA LJUBAVNICOM I NAŠIM SINOVIMA, A VIKENDOM SA SUPRUGOM I ĆERKOM: Posle 10 godina njih dve su saznale istinu - to sam skupo platio! 20:15
Citat dana "Uspeh svake žene trebao bi biti inspiracija za drugu. Najsnažnije smo kada navijamo jedna za drugu." 08:26