Odrasli ŠOK PODACI, OŽENJENI, RAZVEDENI, UDOVCI ILI SINGL, UTVRĐENO KO IMA NAJVEĆE ŠANSE DA OBOLI OD DEMENCIJE: Jedna iznenađujuća grupa ima ubedljivo najmanji rizik 09:40
Ispovesti DOŠLA JE DA UPOZNA RODITELJE SVOG DEČKA, A ONDA JE UGLEDALA NJEGOVOG OCA: Umalo se nisam onesvestila, NIKAD mi to neće oprostiti! 21:20
Kuce ALIGATOR OD 2 METRA JE ZGRABIO PSA, DELIĆI SEKUNDE SU GA DELILI OD SMRTI: Žena je ŠČEPALA zver za čeljusti, usledila je BORBA koja ledi krv u žilama! (VIDEO) 20:40
Vesti MUŽ JOJ PLAĆA 288.640 DINARA NEDELJNO ZA OBAVLJANJE KUĆNIH POSLOVA: Objavila je cenovnik, evo koja usluga je najskuplja (VIDEO) 20:01
Odrasli GINEKOLOG OBJAŠNJAVA ŠTA SE DEŠAVA KOD ŽENA KAD DUGO NEMAJU INTIMNE ODNOSE: Sramota ih je da priznaju, ali ovo su POSLEDICE i nisu naivne! 12:51
Strast PROGONI ME DEVOJKA MOG BIVŠEG, DOLAZI MI NA POSAO, VIĐAM JE NOĆU ISPRED KUĆE: Srce mi se sledilo kada sam saznala šta radi sa mojim sadašnjim dečkom 12:05
Odrasli OSEĆALA JE CEPANJE U GRUDIMA, MISLILA JE DA JE PRETERALA SA VEŽBAMA, A ONDA SU JOJ REKLI DA IMA JOŠ 24 SATA ŽIVOTA: Ovo svakome može da se dogodi, ključan je jedan detalj 11:17
Brak i veze OKUPILI SU PORODICU NA OTKRIVANJU POLA BEBE KAD JE IZBIO SKANDAL: Muž je sačekao ovaj trenutak, a onda je ŽENI sasuo sve u lice - usledio je tajac, PA PLAČ! (VIDEO) 12:20
Roditeljstvo PORAĐALA SE 54 SATA I NA KRAJU UMRLA: Na opšte zaprepašćenje svih, oživela je posle 28 minuta, sve vreme čula je jedan glas zbog kog se vratila! (FOTO) 11:10
Odrasli VIDELA SAM KRV, ALI SAM IPAK ČEKALA, NISAM HTELA DA BUDEM HIPOHONDAR, A ONDA JE USLEDILA STRAŠNA DIJAGNOZA: Ne oklevajte, odmah idite kod lekara ako ovo primetite 13:06
Vesti BILA SAM MRTVA 24 MINUTA, SADA SVE IMA SMISLA, VIŠE SE NE PLAŠIM SMRTI: Opisala je šta je videla "na onoj strani", ljudi se drže za glavu od šoka! 11:08
Odrasli PET DANA POSLE MAMINE SAHRANE SAM SAZNALA DA IMAM ISTU SMRTONOSNU BOLEST KAO I ONA! Ako ovo primetite na telu, odmah trčite kod lekara! 19:15