Odrasli ALEKSANDRA (34) JE TRPELA STRAŠNU GLAVOBOLJU, MISLILA JE DA JE MAMURNA, A ONDA SU JOJ REKLI DA JE IMALA MOŽDANI UDAR: Ove simptome je ignorisala danima 12:01
Strast ZAPROSIO SAM DEVOJKU USRED RESTORANA, ONA SE OKRENULA I IZAŠLA! Vratila se posle 5 minuta, svi zanemeli kada su videli ko je s njom! 11:10
Odrasli ZBOG JEDNE NAVIKE OVA GRUPA LJUDI JE U NAJVEĆEM RIZIKU OD KANCERA: Šok-podaci, evo zašto su muškarci najugroženiji 12:40
Brak i veze KADA LJUDI ČUJU OD ČEGA JE NAPRAVLJENA NJENA VENČANICA, SUZE SAME KREĆU: Simbol večne ljubavi koji je ušao u istoriju 11:01
Ispovesti MARKO IZ ZRENJANINA OTVORIO DUŠU I OTKRIO SVE O SVOJOJ SUPRUZI: Žene su plakale zbog njegovih reči i poželele da se razvedu! 20:20
Ispovesti NAŠAO SAM LJUBAVNICU JER SE MOJA MILENA ZAPUSTILA - stalno sam je gledao sa šerpama i u prljavim stvarima! Ali onda sam je video kako u krevetu radi OVO i zažalio kao nikad! 20:30
Odrasli KADA PACIJENT IZGOVORI OVU REČENICU, LEKAR ODMAH ZNA DA JE SITUACIJA KRITIČNA: Zvuči bezezleno, ali za doktore je ALARM! 09:40
Vesti 6 UPOZORAVAJUĆIH ZNAKOVA DA ŽENA IMA USAĐEN "MENTALITET SIROMAŠTVA": Najgore radi sebi, jednu stvar ne može da shvati 17:01
Ispovesti SREĆNO SAM UDATA, ALI JEDAN BROJ REDOVNO OKREĆEM I DAHĆEM MU PREKO TELEFONA: Sada mi je stigao zahtev koji bi malo ko odbio 21:25
Ispovesti LEGLA SAM PORED DEČKA, A ONDA ME JE NEČIM UBOO U LEĐA - kada sam shvatila o čemu je reč nije mi bilo dobro: Nastrano, ali sam na kraju pristala! 08:01
Brak i veze JOVICA IZ KRUŠEVCA JE GODINAMA VOZIO KAMION DA PREHRANI PORODICU: Kada je saznao na šta njegova žena troši pare ostao je slomljen od besa 07:52
Strast SUPRUGA ME TRETIRA KO DA SAM OTIRAČ ZA NOGE, A ONDA SAM SAZNAO ŠTA RADI DOK SAM JA NA POSLU: Ovo krije od mene 15 godina, srce mi je slomila! 19:20