Brak i veze O ovim temama MORATE pričati sa partnerom, bez toga nema ZDRAVOG ODNOSA - ne treba da vas bude sramota 16:20
Moda Tamara Vučić iskombinovala boje na koje se retko ko usuđuje, a ovakvu frizuru nikada nije nosila - stil koji je oduševio 15:15
Vesti Lena je sedela u kafiću kada joj je prišla nepoznata žena: "Šokirano sam slušala njen predlog, popila rakiju i pristala" (VIDEO) 14:45
Zanimljivosti Iscurele PRVE FOTKE sa luksuznog venčanja Selene Gomez! Obezbeđenje platila 300.000 EVRA, ali ovo im je promaklo 12:05
Vesti Američka pevačica postala SRPSKA SNAJKA: Kad je probala ćevape, odustala od veganstva, ali jednu stvar kod nas ne podnosi 10:21
Tetka Saveta Znate li kako se kuvaju VIRŠLE? Samo ovako neće biti gumene, mnogi to POGREŠNO rade 07:15
Moda Kraljica Ranija pored Melanije i to ne u bilo čemu: Pršti stajling od 6.000 EVRA, modni dvoboj su igrale na sigurno (FOTO) 11:01
Citat dana Znate li kad se osećam najlepše? Kad sam s prijateljicama i družimo se u našem malenom krugu 10:38
Odrasli Ja imam 25, moja ljubavnica 45 godina, i ovih 5 pravila moram da poštujem svaki put kad se vidimo! 20:30