Strast Nije šala, evo koji KUĆNI POSLOVI najčešće završe AKCIJOM u krevetu: Šta najviše UZBUĐUJE muškarce, a šta žene! 22:30
Strast Supruga mi je priznala da ima ljubavnika, ali neće da ga ostavi! Kada mi je rekla ZAŠTO, umalo se nisam onesvestio! 20:45
Vesti Naša LJUBAV JAČA je od ta 44 centimetra: Ljudi nam se smeju na ulici zbog RAZLIKE u visini, ali baš nas briga! (FOTO) 17:45
Vesti Pitala je šefa da li sme da odvede bolesno dete kod lekara, zbog njegovog odgovora se svi krste! (VIDEO) 15:32
Vesti Bolje da me je PREVARIO: Žena zanemela kada je videla šta je muž radio dok je ona bila na poslovnom putu! 19:00
Vesti Pijani kum mi je uništio venčanje, prvo smo mu oteli mikrofon tokom zdravice, ali onda je usledila KATASTROFA! 21:15
Odrasli Lekari su joj 20 godina govorili da MRLJA na jeziku nije OPASNA, a onda je saznala da je čeka BORBA za život! 14:40
Ispovesti Posle 22 godine braka sam PREVARILA MUŽA: Svaki put kad vidim ljubavnika osećam kao da letim! 21:01
Brak i veze U ovim godinama parovi imaju NAJBOLJI intimni odnos u životu - tek tada je sve uzbudljivo i opušteno 12:25
Strast Ovako izgleda žena koja NEMA redovne intimne odnose - jasni ZNACI je odaju, iako ih prikriva! 22:30
Ispovesti VEROVALA sam dečku, a onda sam otkrila da je SPAVAO s mojom SESTROM: Ono što mi je ona rekla, PROGONI me danima! 21:01
Vaš karakter Da li ste prvo videli ŽENU ili DRVO? Jedno ističe da cenite partnera, a drugo samostalnost! (FOTO) 20:15