Zanimljivosti

KAKVO TELO POSLE TREĆEG POROĐAJA! O ovome se priča, Ana Sević u izdanju kakvo je malo ko očekivao, svi su primetili JEDAN DETALJ! (FOTO)

Pevačica se u poslednje dve godine porodila dvaput, a sada je na letovanju obukla bikini i oduševila sve redom.

08.08.2022 14:00

KAKVO TELO POSLE TREĆEG POROĐAJA! O ovome se priča, Ana Sević u izdanju kakvo je malo ko očekivao, svi su primetili JEDAN DETALJ! (FOTO)
E-Stock

Popularna pevačica Ana Sević porodila se pre 5 meseci i već je uspela da liniju dovede do savršenstva, što je pokazala i na jednoj od najnovijih fotografija na Instagramu na kojoj je pozirila u minijaturnom bikinuju i time raspalila maštu mnogih. Atraktivna mama oduševila je ne samo svoje pratioce, već i mnoge druge korisnike poznate društvene mreže koji su želeli da saznaju samo jedno - kako joj je to pošlo za rukom ne samo zbog činjenice da je na svet donela treće dete, već i zbog toga što se u poslednje dve godine porodila dvaput.   

Podsetimo, Ana je u poslednja 24 meseca rodila dvoje dece svom izbaraniku Danijelu Nedeljkoviću. Početkom marta ove godine je na svet donela dečaka kom su se, pored tate Danijela, obradovale jednogodišnja Sena, ali i Anina ćerka Lorena koju je dobila u braku s pevačem Darkom Lazićem.

Mnogi bi pri pogledu na Sevićevu pretpostavili da ona uopšte ni nema decu, a kamoli čak troje. Zbog toga i ne čudi što su se ispod njene fotografije u malenom bikiniju ređali komentari u kojima je naglašeno da je pevačica svim damama zadala domaći zadatak kada je u pitanju izgled za ovo leto.

Ana, inače, ima 36 godina, ali njeni fanovi se uglavnom slažu u oceni da izgleda veoma mladoliko. Mnogi navode da su glavni razlozi za to ljubav, uspešna karijera, deca, kao i pevačicin trud da i pored svih obaveza povezanih s ulogom majke, ona stiže da se posveti i nezi. 

Sevićeva se ovog leta opredelila za dvodelni bikini u beloj boji s plavim detaljima, a pokazala je da od njenog nekadašnajeg stomaka nije ostalo gotovo ništa. Ipak, činjenica da on nije zategnut pod konac mnoge je oduševio, pa su se tako nizali komentari u kojima je navedeno kako izgleda "kao prava žena" i "boginja".       

Fotografija je u trenu dobila na hiljade lajkova.

- Zgodna i prelepa -

- Linija je top! -

- Najlepša mama -

- Prezgodna - glasili su samo neki od komentara pevačicinih fanova. 

U skladu sa tim ona je jednu od narednih svojih objava opisala na specijalan način. 

- Najveća radost življenja je upravo ljubav - napisala je ona i tako, kako su mnogi shvatili, jasno istakla da su joj njen partner i deca ono što joj je dalo vetar u leđa da izgleda odlično.

Ona ovde pozira u unutrašnjosti ambijneta hotela na crnogorskom primorju u sivom bikiniju, a mreže su izgorele.

- Ženo breeeeeee -

- Ovo je majka 3 dece, pa bravo! -

- Super si, vrediš za 3 žene -

- Grome -

- Bravoooo!! -

- Seksi bomba! -

- Svaka čast -

- Opasna mala - samo su neke od reakcija oduševljenih fanova.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)