Zanimljivosti

DA LI SE SEĆATE ANE STANIĆ? Prizor s plaže koji je mnoge zaprepastio! (FOTO)

Poznata pevačica koja godinama nije bila u tolikoj meri zastupljena u javnosti, iznenadila je svoje pratioce na Instagramu najnovijim objavama sa plaže u Grčkoj.

21.07.2022 10:35

DA LI SE SEĆATE ANE STANIĆ? Prizor s plaže koji je mnoge zaprepastio! (FOTO)
FOTO: ATA images

Poznata pop-pevačica Ana Stanić (47), koja godinama nije bila zastupljena u javnosti i tek ponekad se pojavljivala na nekom događaju, uspela je da iznenadi domaću publiku, posebno onu koja joj je verna na društvenoj mreži Instagram.

Naime, ona poslednjih dana boravi na Porosu u Grčkoj, a objavama u bikiniju s plaže izazvala je opštu pomamu i zaprepašćenje. Mnogi su se zapitali kako pri kraju 5. decenije ona može da izgleda tako, a sudeći po mnogobrojnim komentarima, ljudi su zaključili da je sada čak i mladolikija i zategnutija. Ona je najpre objavila fotografije u jednodelnim kupaćim kostimima, ali posle jučerašnje slike u minijaturnom crnom dvodelnom bikiniju, više niko nije ostao ravnodušan.

Ana je pozirala na plaži pored ležaljke, međutim ceo bajkovit pejzaž obale ostao je u senci njenog izgleda. Ona je blistala u crnom bikiniju, a od dodatnog aksesoara imala je šeširić i naočare. Mnoge mlađe koleginice bi pozavidele na manekenskoj figuri Stanićeve. Zategnuto telo, ravan stomak sa trbušnjacima su samo neki od pevačicinih atributa koji su fanovi pohvalili.

- Bikini foto jer se vredno sunčalo - napiala je Ana uz objavu. 

Pratioci su reagovali pohvalama na račun njene zavidne linije, a regaovale su i glumica Danica Maksimović i pevačica Danijela Karić. One su bile prve koje su stikerima u vidu srca i plamena pohvalile Anin izgled.

Pevačica je dobila i komplimente da izgleda identično poput nekadašnjeg top modela El Mekfirson koja je jedina žena na svetu s nadenutim laskavim nadimkom "telo".

- El Mekfirson Stanić. Ana zvana Telo! -

- Zgodna si Ana! Bravo! -

- Zgodniju ženu nisam videla! Tvoj intevju sam čitala skorije, a bio je o zdravoj ishrani, redovnim treninzima i zdravom životu, bogami se vidi! -

- Anči, brutalna si, života mi! -

- Bože, koliko je ova žena zgodna -

- Morska sirena -

- Vredno se treniralo, bravo -

- Izvajana si - bile su samo neke reakcije ushićenih fanova na račun golišavog Aninog tela.

Inače, Ana je ove godine posle duže pauze nastupila na takmičenju "Beoviziji", a njena pesma "Ljubav bez dodira" je postala popularni radijski hit.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Meskiskamac

25.07.2022 05:59

Au be batkeeee ovoj još moreee da s' prca...