Zanimljivosti

TEODORA DŽEHVEROVIĆ IZAZVALA HAOS U HRVATSKOJ! Mlada pevačica je stigla na plažu, grudi i guza na sve strane! (FOTO)

Mlada pevačica je otišla na letovanje u Hrvatsku sa svojim dečkom Ninom Čelebićem, a evo šta je tamo napravila.

25.06.2022 21:05

TEODORA DŽEHVEROVIĆ IZAZVALA HAOS U HRVATSKOJ! Mlada pevačica je stigla na plažu, grudi i guza na sve strane! (FOTO)
instagram-teodoradžehverovic

Pevačica Teodora Džehverović boravi u Hrvatskoj s dečkom Ninom Čelebićem, gde je, ako je sudeći po reakcijama koje su na društvenim mrežama izazvale njene fotografije s plaže, napravila totalnu pometnju.  

Džehverovićeva je, inače, maksimalno preplanula i ne libi se da bronzano telo pokaže fanovima kad god može. Ovog leta njen izbor je pao na bikini braon boje koji joj savršeno ide uz ten i u kom je najčešće raspoložena za fotografisanje. Pošto je obišla Pulu, juče je osvanuo set fotografija sa ostrva Pag.

Mlada pevačica se najpre pojavila u crvenim pantalonama koje joj je u jednom trenutku skidala i poznata ruka dečka Nina, nakon čega je otkrivena njena tetovaža "Cute but psycho" ("slatka, ali psihopata"). Usledile su fotografije s brdovitih predela koji se pružaju iznad plaže, a koji su, kako se čini, Teodori bili posebno inspirativni za fotografisanje.

- Ko je ukrao peškir - glasi pevačicin komentar na set fotografija na kojima se, između ostalog, vide njene obnažene grudi i gde je mašti svojih fanova ostavila veoma malo. 

Ovoga leta njena kosa je u afričkim pletenicama, a jedini deo aksesoara su naočare u vidu popuarnih lenonki i ogrlica.

Veliki broj komentara usledio je na seriju fotografija na kojima je Džehverovićeva pokazala i izvajanu zadnjicu u krupnom planu. Donji deo kupaćeg je nešto izrezaniji poput popularnih "brazilki", pa samim tim više otkriva nego što pokriva. Na to fanovi, kako oni muški, ali ni ženski, nisu ostali imuni.

- Neverovatno -

- Izgledaš brutalno -

- Bukvalno si prelepa -

- Džehvi, ti si živa vatra -

- Sreća tvoja pa ti kupaći nisu ukrali -

- Imaš najboljeg dečka na svetu i najlepši ste par -

Teodora je dan ranije na istom mestu postavila i fotografije na kojima šeširom skriva grudi, a post nosi naziv "Golišava".

 

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Mr K

25.06.2022 12:01

Meso pomešano s plastikom. Telo i glas koji joj je Bog podario vulgarno i prostački koristi za svoju promociju. Nije ljudski rod napredovao zbog gole žene, nego zbog pameti, znanja, inovacija stvaranja materijalnih i ostalih dobara. Na žalost u moderno vreme više se ceni golo d... nego pamet.

Realan

25.06.2022 15:53

Pa da to je garant otisla na jahtu kod šiptara čazima ,sad joj je cijena skocila nije vise jeftina kao na pocetku karijere...estradna ili eskord dama za takve je to isto

Sava Mitrović

25.06.2022 16:14

Pokidala je , haos je napravila