Zanimljivosti

Poznate lepotice BEZ ŠMINKE: Kako vam izgledaju u prirodnom izdanju? (FOTO)

Latino diva, najpoznatija starleta, manekenka, glumica i pevačica, sve one su iskoristile "dodir sunca" kako bi pokazale svoj preplanuli ten bez šminke. Da li plene i prirodnom lepotom isto kao i kada su kompletno doterane?

22.06.2022 21:00

Poznate lepotice BEZ ŠMINKE: Kako vam izgledaju u prirodnom izdanju? (FOTO)
Tanjug/AP

Letnje temperature izmamile su nas sve napolje. Mnoge dame su obukle svoje najbolje kupaće kostime i pohitale na kupalitašta kao bi uhvatile malo boje. Čini se da su mnoge poznate lepotice zadovoljne što su osunčale ten tek toliko da zaključe da im veća količina šminke leti nije neophodna. Jedna za drugom glumice, pevačice i starlete su maltene istoga dana ponosno objavile fotografije bez šminke.

Srećna Republika vam otrkiva kako izgledaju pripadnice džet-seta bez "mejkapa".

1. Dženifer Lopez

Latino diva je poznata po to tome da se ne libi da pokaže kako izgleda bez šminke. Ovoga puta postavila je fotografiju iz kade gde je prekrivena gomilom pene. Primetno je da ima tragove maskare koju je stavila najverovatnije još na početku dana.

- Sreća je dugo se kupati u moru tople pene, čak iako morate na brzinu da obavite telefonski poziv -

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

2. Kim Kardašijan

Najpoznatija svetska starleta se retko pojavljuje bez trunke šminke, pogotovo svojevoljno. Dešavalo se da je kamera uhvati nespremnu tokom snimanja rijalitija. Kim je ovoga puta svesno snimila video gde predstavlja svoju liniju za negu kože SKKN BY KIM.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @kimkardashian

 

3. Sindi Kraford

Bivša manekenka je objavila selfi okupana letnjim suncem koje joj očigledno prija. Sindi ima šešir i uživa u svim čarima koje leto pruža. Ima minimalnu šminku u vidu tankog sloja maskare i rumenila, a post je kratko najavila rečima: "Letnja koža".

 

 

4. Eva Longorija

Glavna zvezda serije "Očajne domaćice", glumica Eva Longorija uživa u odmoru. Ona je postavila selfi gde pozira uz čašu tekile u ruci. Na fotografiji od šminke jedino ima maskaru, a kosu je neobavezno vezala u rep.

 

 

5. Nina Badrić

Retko koja dama sa domaće scene bi se osmelila da postavi fotografiju na kojoj je bez trunke šminke. Hrvatska pop pevačica je ipak to smelo uradila. Nina uživa na Hvaru, a ne krije koliko joj odmor prija. Ona je rame uz rame sa svetskim zvezdama ponosno postavila selfi na kome je bez mejkapa. Na njenom licu jedini "dodatak" je širok osmeh.

- Živi mirno. Doći će vreme kad će cvetovi sami procvetati - stoji u opisu na Instagramu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

Koja se vama dama najviše sviđa u prirodnom izdanju?

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Opaničar

23.06.2022 10:03

Nina Bradić - bedevija i sa šminkom i bez nje.