Šminka

NINA BADRIĆ kao model: Letnja šminka ZA BRINETE! (FOTO)

Poznata pevačica je najnovijom fotografijom na svom Instagram profilu pokazala nežnu, a efektnu letnju šminku za sve smeđokose dame.

16.06.2022 09:00

NINA BADRIĆ kao model: Letnja šminka ZA BRINETE! (FOTO)
Vladimir Lukić

Hrvatska pevačica Nina Badrić u poslednje vreme oduševljava svojim modnim izdanjima, te je postala i inspiracija mnogim damama kako da se obuku ili našminkaju za neki poseban događaj.

Portal Srećna Republika ovom prilikom donosi Nininu preporuku za savršen letnji izgled na licu, koji je idealan za sve brinete.

Rapsodija u plavom

Naime, pevačica je na svom Instagram profile nedavno okačila fotografiju na kojoj blista, a u tome su joj od naročite pomoći bila dva saveznika. Prvi je električno plava haljina, koja je savršeno istakla njen ten. smeđu boju kose i smeđe-zelenu boju njenih očiju. U konstrastu sa ovom intenzivnom nijansom haljine zanimljivog kroja, njeno lice je zasijalo i izbilo u prvi plan.

Pored modne bravure, ova poznata dama je postigla pun pogodak i što se tiče šminke, te je pažnju koju je haljina privukla na njeno lice iskoristila na najbolji mogući način. Ona je nežnim i suprilnim nijansama maksimalno naglasila lepe crte svog lica.

Idealna šminka za letnje svečanosti

Na njenim bademastim očima nežno su se stapale nijanse smeđe i zlatne, koje su svojim neprimetnjim prelivanjem maskimalno istakle jednistvenu boju očiju Nine Badrić. Bronzani ten i blago kajsijato rumenilo su njenom licu podarili svežinu i prirodnu preplanulost, a u sjajne usne u neutralnoj boji kože su došle kao trešnja na šlag ove divne šminke.

Pogled koji je naglašen veštačkim trepavicama i svedenost kolorita čine ovaj izgled idealnim za neku letnju proslavu, poput matura ili svadbi, jer se ovakva šminka lako prilagođava svim bojama odeće i nije previše zahtevna kada je popravljanje u pitanju. Stoga, drage brinete, ukoliko se odlučite za ovakav izgled, bićete sigurno primećene.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)