Zanimljivosti

OD GLAVE DO PETE U NARANDŽASTOM: Nina Badrić stajlingom uzburkala internet

Kada ste javna ličnost teško je obući se tako da već niste viđeni u tome, jer nekada ponestane i ideja. Za Ninu Badrić čini se da to ne važi jer ona uvek iznova prijatno sve iznenadi svojim modnim kombinacijama i nikada joj ne nedostaje inspiracije.

22.05.2022 11:00

OD GLAVE DO PETE U NARANDŽASTOM: Nina Badrić stajlingom uzburkala internet
Instagram - badrich

Nina Badrić je neko ko posebno vodi računa o svom izgledu, bilo da se to radio licu i kosi ili odeći. Njene odevne kombinacije su uvek besprekorne  i odišu posebnom elegancijom i stilom. Uprkos godinama koje nosi, Nina Badrić može da parira i mlađima svojim izgledom i mladalačikm duhom koji neguje. Ipak, ovaj put nas je ostavila bez daha njena odevna kombinacija u kojoj se pojavila na jednom događaju u Centru Kaptol.

Odelo koje Nini savršeno pristaje, ovaj put je bilo u neobičnoj boji - narandžastoj. Iako je ona sklona ovakvim ekperimentisanjima i izlaženju iz okvira ovaj put nas je prijatno iznenadila i dala predlog svim damama koje su u dilemi kakav model odela da kupe. Široke zvonaste pantalone istakle su njenu figuru i struk, a rukavi su ukrašeni neobičnim resastim detaljima na rubovima.

 

 

Uz diskretnu šminku i nakit kao i uvek, Nina je uparila providne salonke koje na vrhu imaju interesantni detalj u vidu leptira. Ovaj model obuće dodatno izdužuje noge, pa je Nina celom odevnom kombinacijom napravila pun pogodak.

Budući da su ženska stopala posebno izložena pažnji Nina se odlučila za Muaddi obuću sa neobičnom potpeticom koja podseća na obrnutu čašu za šampanjac.

 

 

Inače, ovaj tip štikle postao je vrlo popularan i daje odličnu stabilnot pri kretanju. Što se frizure tiče, Nina ostaje verna dužoj puštenoj kosi u boji čokolade. Mi dajemo veliki aplauz za ovu muzičku zvezdu i njen stajling, a evo odličnog predloga za sve dame koje su u nedoumici da li obući haljinu ili odelo za neki važan događaj. Mi ovaj put dajemo prednost ovom stilu.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)