Zanimljivosti

OD TRAČA DO ISTINE: Da li se Tom Kruz pomirio sa svojom bivšom?

Pojavljivanje glumice Hejli Atvel na crvenom tepihu u četvrtak na premijeri filma Top Gan: Maverik, podgrejalo je glasine da se između nje i njenog bivšeg partnera Toma Kruza opet rasplamsava "iskra" i da je moguće da su obnovili romansu.

20.05.2022 15:00

OD TRAČA DO ISTINE: Da li se Tom Kruz pomirio sa svojom bivšom?
Ap photo

Iako mnogi tvrde da je glumica Hejli Atvel koja je prošle godine snimala nastavak „Nemoguće misije“ sa Tomom Kruzom, došla na premijeru njegovog najnovijeg filma samo da ga podrži, drugi veruju da je po sredi nešto više i da je moguće da su obnovili vezu.

Još prošle godine se spekilusalo da su se rodile simpatije na snimanju između ovo dvoje glumaca, a  da su u septembru iste godine raskinuli.

Ipak novu nadu je dalo pojavljivanje Hejli na crvenom tepihu Top Gan u četvrtak uveče, kada je ova 40-godišnja glumica dala povoda za nagađanja da su opet zajedno. Mnogi su bili iznenađeni budući da glumica ne učestvuje u ovom filmu i da nije bio jasan razlog njenog dolaska. Međutim pojedini mediji su preneli da je zanimljivo što je u zadnjem trenutku ona došla.

„San“ je napisao da  „Hejlijeva odluka da u poslednjem trenutku prisustvuje događaju i podrži Toma, pokazuje koliko su zapravo i nakon raskida bliski“. Međutim, glumica nije deo glumačkog tima koji se pojavljuje u nastavku filma "Top gan" i njen dolazak na premijeru je prijateljskog karaktera.

 

 

Ipak, ne može se sakriti činjenica da je prisutne ostavila bez daha pojaviši se u crnoj elegantnoj haljini , koju je dizajnirala Sabina Bilenko Kotur. Ova markantna crnka plenila je pažnju prisutnih, dok je pozirala snimateljima i zadovoljno se smeškala.

 

 

Kako su onda tvrdili pojedini izvori, razlog raskida Džonija i Hejli, bile su poslovne obaveze zbog kojih se glumci nisu usklađivali i pronalazili vreme jedno za drugo. Međutim, nije sporna činjenica da su se odlično slagali, naročito za vreme snimanja filma, što su mnogi primetili.

Budući da su oboje velike zvezde i izuzetno privlačni ljudi, kako je tvrdio jedan prijatelj tada, bili su odličan spoj za vreme snimanja koje je bilo intenzivno.  Ipak su odlučili da se rastanu i ostanu prijatelji i uprkos svemu, srećni su što rade zajedno.

 

 

Njih dvoje su bili tandem na snimanju filma "Nemoguća misija 7", čija se ekranizacija očekuje sledeće godine u julu.

Inače nastavak filma "Top Gan" čija je premijera održana u četvrtak, emitovan je 36 godina nakon originalnog filma koji je za muzičku numeru koju izvodi grupa Berlin, dobio Oskara za najbolju originalnu pesmu.

                                                                  

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)