Moda

Najlepša prva dama SAD ikada: SLOVENSKI GENI ponovo pomogli Melaniiji da izdominira stajlingom!

Melanija Tramp možda više nije i zvanično prva dama Amerike, ali njen stil je i dalje najbolji koji je ta zemlja ikada videla.

22.06.2022 10:00

Najlepša prva dama SAD ikada: SLOVENSKI GENI ponovo pomogli Melaniiji da izdominira stajlingom!
Tanjug - Ap photo

Bivša prva dama Amerike u čijim venama teče slovenska krv, Melanija Tramp, pleni ukusom, harizmom i besprekornim stilom. Čak i oni koji se nisu slagali sa njenim političkim ambicijama i politikom njenog supruga, Donalda Trampa, nikada nisu mogli da ospore da je ona jedna od retkih ikona stila.

Gotovo se nikada nije pojavila u identičnoj odevnoj kombinaciji ili bez visokih potpetica. Izgleda da je još tokom ranih dana manekenstva savladala "mačkasti hod" kome je ostala verna do današnjih dana. Ona u garderoberu ima bezbroj originalnih odevnih predmeta, ali ukoliko bismo morali da se odlučimo samo za jednu stvar to bi bile uglavnom haljine.

 

 

Srećna Republika otkriva top 3 najbolja stajlinga Melanije Tramp.

1. Jarko narandžasta haljina

Budući da je i zvanično počelo leto, evo jedne letnje haljine jarko narandžaste boje. Ona je predviđena da se nosi samo na jedno rame i podseća na odeću antičke Grčke. Materijal je lepršav i krajnje letnji, a Melanija u njoj ne izgleda kao nekadašnaj prva dama Amerike, već pre kao boginja koja je direktno sišla sa Olimpa. Ona je ovu toaletu upotpunila zlatnim nakitom sa dragim kamenjem, kao i sandalama od cirkona u boji zlata.

 

 

2. Elegantna svečana haljina sirena kroja

Noć pre inauguracije predsednika Amerike, 2017. godine, da ne znamo ko je ova dama, mnogi od nas bi pomislili da je u pitanju izbor za Mis sveta. Niko sem nje ne bi umeo da iznese kreaciju zakopčanu do grla i dugu do zemlje sa tolikom količinom harizme i seksipila. Haljina je u boji kože, sirena kroja i cela je od svetlucavog šljokičastog materijala. Jedna je od onih koje se nose samo na velikim svečanostima, kakvo je ovo i bilo. U komentarima su se svi do jednog složili da je Melanija bila najstilizovanija prva dama ikada.

 

 

3. Žuti kobinezon Ralfa Lorena

Kao treće mesto zauzeo je Ralf Lorenov žuti kombinezon. Boja je jarko žuta koja savršeno pristaje preplanulom Melanijinom tenu. Nogavice na kombinezonu su zvonaste kao i rukavi, koji su pomalo nalik i na "miš" kroj. Iako na prvi pogled deluje da je haljina, u pitanju je kombinezon. Uz njega je uparila i salonke u istoj boji, dok je kao jedini detalj dodala tanak elegantan kaiš boje zlata. Ponovo su sve oči bile usmerene samo u nju.

 

 

Koja se vama kombinacija najviše dopada?

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)