Zanimljivosti

GUZA NA IZVOLTE: Sara Jo ne prestaje da šokira stajlingom! (FOTO + VIDEO)

Pevačica tokom nastupa u Skoplju skinula mantil, pa zapanjila sve prisutne kombinezonom koji je više otkrivao nego pokrivao!

21.06.2022 11:04

GUZA NA IZVOLTE: Sara Jo ne prestaje da šokira stajlingom! (FOTO + VIDEO)
Prntscrn/YouTube/ RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanal

Pevačica Sara Jo krenula je na turneju po susednim zemljama, pa je tako posetila Severnu Makedoniju.

Posle autentičnog, ali oskudnog stajlinga za pesmu "Muškarčina" tokom koga je poprilično otkrila zadnjicu, usledio je delikatni spot za pesmu "Divlja". Sara je u njemu i više nego divljala i ludo se zabavljala valjajući se polugola u bari crvene boje koja je predstavljala krv.

Ona je ovoga puta u Skoplju upriličila koncerte, a po reakciji publike deluje da im se baš svideo njen stajling. Sara je izašla sa plesačicama koje su bile samo u vešu i dugim čarapa, dok se Jovanovićeva opredelila za nešto unikatniji autfit.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

 

Obukla je drečavo zeleni jednodelni kombinezon. On je bio od čipke na rukavima i nogavicama, ali je otkrivao većinu pevačicine zadnjice, budući da je baš tu bio izrezan. Sara je preko imala ogroman, široki mantil dugih rukava koji na prvi pogled deluje kao kišna kabanica u kivi zelenoj boji, koja je interesantna deci, ali kada ga je skinula, imalo je i šta da se vidi!

Jovanovićevoj ni visoke štikle koje su bile obavezne, ni zahtevna koreografija nimalo nije smetala da đuska, skače i radi čučnjeve po bini, dok je svoju zategnutu guzu često isticala u prvi plan. Pošto je cela kreacija bila i više nego dovoljna, Sara je imala svedenu frizuru u vidu zalizane kose, diskretnih minđuša, popularne "smouki ajs" šminke i neutralnijeg karmina.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

 

Komentari su bili u vidu gomile srca u kivi zelenoj boji, a reakcije pratilaca zapalili su mreže.

- Nova vrsta umetnosti -

- Ovo je kraj! Bravo! -

- Nemoguće je da odstanem imun i ne ostavim komentar. Konstantno iznenađuješ! Kreacija i boja su fantazija! Divim se koliko si detaljna i posvećena! Ti si kao voda koja prolazi kroz stene. Tako mlada, a poentu si postigla, a to je da iza tebe ne idu zvižduci već nastane tišina. Bravo -

- Gospođo, gorite -

- Zeleno je nova boja ljubavi -

Našlo se i nekoliko zluradih komentara od strane fanova kojima se polugola zadnjica nimalo nije dopala.

instagram/printscreen/sarajooffical

Nekim fanovima je obnažena zadnjica bila previše

- Šta li ti je trebao ovaj mantil -

- Ne glupiraj se više -

- Lepa i talentovana, ali čemu ovo ogromno dupe na izvolte, a i stajling nije nesto, niti frizura -

- Talentovana tako, ali čemu ovaj Karleušin stajling -

- Mislio sam da je Sara jedna od bolje obučenih ličnosti na estradi, ali ovaj stajling koji je počela da fura, a kome je osnova svega golo dupe mi se nimalo ne dopada -

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)