Zanimljivosti

U HALJINI, A KAO DA JE GOLA! Fanovi u šoku i zabrinuti, rijaliti zvezda premršava, šta joj se dogodilo?

Svetski poznata rijaliti zvezda blistala je na crvenom tepihu u haljini koja je otkrivala svaku njenu oblinu, ali fanovi su bili i više nego šokirani njenim izgledom, a mnogi su joj poručili da bi trebalo da poseti lekara.

12.06.2022 21:00

U HALJINI, A KAO DA JE GOLA! Fanovi u šoku i zabrinuti, rijaliti zvezda premršava, šta joj se dogodilo?
Tanjug/AP

Kloi Kardašijan pokazala je svoju nikad mršaviju figuru na crvenom tepihu u pripijenoj haljini popularne boje kože, a njeni obožavaoci strahuju da je rijaliti zvezda postala previše mršava, komentarišući da je ili preterala s dijetom ili da možda nešto sa njenim zdravljem nije u najboljem redu. 

Haljina za koju se opredelila je u vidu rolke, dok se u donjem delu pripija uz telo i ocrtava sve obline. Cipele su svedene i providne, dok se od aksesoara jedino odlučila za manje dijamantske minđuše.

Šminka je, takođe, jednostavna i prati nijanse prljavo roze boje, dok je kosa vidno nadograđena i pada joj do struka u blagim talasima.

Ona je prvo pozirala sama, a odmah potom joj se pridružio i frizer Endru Ficsimons.

- Početi nešto novo je strašno. Raditi nešto drugačije je zastrašujuće. Ali to je ono što nas dovodi do našeg punog potencijala @andrevfitzsimons. Tako sam ponosna na sve što si postigao, tako srećna što vidim da uspevaš i uzdižeš se iznad svojih najluđih snova. Nikad nemoj prestati da veruješ i nikad ne prestani da sanjaš! Živeli - napisala je ona u znak podrške svom frizeru, na šta je on gotovo momentalno reagovao. 

- Počeću da plačem - odgovorio joj je on u komentaru.

Na narednim fotografijama pridružila im se i šminkerka Eš K. Kolm.

- Osećam da je ovaj crveni tepih specijalno za tebe Endru - nastavila je Kardašijanova.

Inače, Kloi je  prošle nedelje podelila i video na svojoj Instagram priči gde pozira pored trake za trčanje, a na sebi ima uski sportski grudnjak i pantalone za vežbanje.

Da vodi računa o svom telu pokazala je i nedavno kada je objavila fotografije u minijaturnom bikiniju u kom je istakla trbušnjake.

Njen trener je izuzetno ponosan na nju i redovno ističe kako je i više nego precizna u treninzima.

- Uvek je 30 minuta pre treninga u teretani. Čak i kada imamo trening u 6 sati ujutru, ona bi se pojavila u pola 6 kako bi me dočekala već razbuđena i rastegnuta, pa uvek imamo bar okruglo sat vremena treninga - pohvalio ju je trener Džoel.

Ipak, Kloi kao da još nije zadovoljna svojim izgledom, čak i ako je u roku od 4 godine smršala čak 27 kilograma, a i dalje nastavlja da topi naslage. 

Mnogi smatraju da je razlog njene želje za idealnom linijom skandal koji je izazvao njen bivši partner, NBA zvezda Tristan Tompson, koji je i otac njene trogodišnje ćerke.

On je, podsetimo, ljubavnici napravio dete iako je mesecima tvrdio da je veran Kloi. 

Fanovi su na njeno drastično smanjenje kilaže reagovali veoma zabrinuto.

- Izgleda veoma mršavo. Nadam se da si zdrava Kloi -

- Neverovatna si, ali možda malo previše mršava -

- Izgledaš bolesno -

- Poseti lekara, premršava si - bile su samo neke od reakcija.

BONUS VIDEO:


 

 

 

Komentari (0)