Zanimljivosti

ŠTA SE DESILO URAGANKI? Fanovi se pitaju kako joj je ovo pošlo za rukom, koža joj je neverovatne boje, a tek stomak, da li vam se dopada?

Članice grupa Hjurikejn ovih dana su zbog nastupa boravile na Azurnoj obali, a pogledajte kako izgledaju nakon izlaganja francuskom Suncu.

12.06.2022 14:00

ŠTA SE DESILO URAGANKI? Fanovi se pitaju kako joj je ovo pošlo za rukom, koža joj je neverovatne boje, a tek stomak, da li vam se dopada?
Prntscrn/YouTube/Hurricane

Grupa Hurricane koju i dalje čine Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić, ovih dana je nastupala s pevačem Acom Pejovićem po Azurnoj obali, pa su tako atraktivne pevačice na putu do Francuske i Pariza, gde je trebalo da održe koncerte, obišle mnoge destinacije i iskoristile priliku da se dobro osunčaju.

Čini se, međutim, da je jedna od njih malo preterala u tome, pa je fotografijom koju je objavila na Instragramu izazvala salve reakcija. 

Naime, Ivana Nikolić se uslikala u minijaturnom tigrastom bikiniju otkrivši svima svoje zanosno telo, ali ono što je mnogima prvo zapalo za oko jeste njen "prepečeni" ten. Toliko je zapravo tamna da izgleda neprepoznatljivo, pa su se njeni fanovi zapitali kako joj je to uopšte pošlo za rukom. 

Pojedinci su, takođe, primetili da i njen stomak izgleda potpuno drugačije nego samo nekoliko meseci ranije, pa su se zapitali da li je iskoristila mnogobrojne prednosti fotošopa ili je pojačala treninge u tereteni, pa zaista izgleda tako nestvarno.  

- Ne treba nam fotošop zahvaljujući @miroslavzikic Moram da priznam da sam sve klopala, ali i dalje izgledam iole prihvatljivo - stoji u opisu fotografije u kome se Nikolićeva "pravda" svom treneru koji je zaslužan za njen izgled.

- Kao što rekoh RAD, RED I DISCIPLINA! To što si dala sebi malo oduška može biti samo plus i kratak istupak, što znači da je pozitivno, ali tek kada smo došli skoro do željene forme. Svaka čast tebi i nastavljamo dalje! Proces se nastavlja, ostani fokusirana - napisao joj je on u komentaru.

Mnogima je ipak najviše upala u oči gotovo neprirodna boja njene kože.

- Da li se ti sunčaš na drugom suncu? - pitali su se pojedinci.

Neki su pak zaključili da je Ivana smršala, pa se pronašlo i nekoliko reakcija tog tipa.

- Slobodno možeš da pojedeš burek - stigao je komentar ni manje ni više već sa zvaničnog profila jedne pekare.

S tim se složio i jedan Ivanin fan.

- Nije ni čudo da ti ne treba fotošop kad ništa slatko ne jedeš - napisao je on. 

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)