Zanimljivosti

NATAŠA BEKVALAC PONOVO ZAPROŠENA? Objavila je golišavu fotografiju, a onda je usledio komentar koji je SVE OTKRIO! (FOTO)

Zgodna pevačica ponovo je iznenadila svoje pratioce na društvenim mrežama.

18.07.2022 12:00

NATAŠA BEKVALAC PONOVO ZAPROŠENA? Objavila je golišavu fotografiju, a onda je usledio komentar koji je SVE OTKRIO! (FOTO)
Instagram-bekvalceva

Pevačica Nataša Bekvalac vrele letnje dane trenutno provodi u Severnoj Makedoniji. Ona je, kako se čini, rešila da predahne od gradske vreve, a veći deo leta posvetila je upravo sebi. Prvo je bila u Grčkoj, pa u Španiji, a trenutno je u zemlji naših južnih suseda. Čini se da su je zagasite boje maslinasto zelene i braon dodatno privukle u periodu obilaska plaža, mora i jezera, pa se odlučila i za kupaći kostim u toj boji.

Lepa Novosađanka uglavnom letuje sa svojim ćerkama, sestrom Kristinom i njenom decom, a sada je objavila fotografiju kojom je izazvala ogromnu pažnju na mrežama. Međutim, mnogo više od slike, salve komentara je pokrenula rečenica koju je popularna Nata ostavila uz objavu. 

- Mislim da je došlo vreme da napravim neku glupost! Malo mi nedostaju moji promašaji, jesam li vam ok ovako? - napisala je ona i podstakla spekualacije da se možda uželela svojih ljubavnih nestašluka.

Podsetimo, ona ima 3 braka iza sebe iz kojih je dobila ćerke Hanu i Katju.

Inače, Bekvalčeva je objavila fotografije u dvodelnom bikiniju koji je mnoge ostavio bez teksta. Ona ima 41 godinu i 2 ćerke, a na telu bi joj pozavidele i mnoge daleko mlađe koleginice.

Bekvalčeva je ovde bez trunke šminke i filtera, jedino su fotografije u crnobeloj boji. Kosa joj je mokra i zalizana, a primetno je da nema nikakav propratni aksesoar. Čini se da joj svakako i nije potreban.

Na račun golišave pevačice komentari su se samo ređali jedan za drugim, a u mnogima je dobila i, kako se čini, ozbiljne ponude za brak, pa čak i od strane onih zauzetih. 

- Za gluposti izgleda da nikada nije loše vreme -

- Zaustaviti se na glupostima i ne ići do krajnjih promašaja je za mene totalno izvodljivo -

- Samo napred, jednom se živi! -

- Mislim da bi bilo u redu da se zaljubiš i uživaš -

- Ovaj put samo nemoj da se udaš, pogotovo ako nisam ja u pitanju -

- Smiri se, sve je Ok -

- Najbolje telo Srbije -

- Da li bi želela da ti ja budem nov promašaj? -

- Sad bih te ženio, samo da mi dozvoli žena - bili su pojedini šaljivi komentari, ali ko zna, možda uskoro usledi i još jedna ozbiljna bračna ponuda za novosadsku barbiku.  

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)