Zanimljivosti

Karleuša GOLA na nastupu, a u pitanju je skupoceni stajling (FOTO + VIDEO)

Jelena je noćas nastupila u Smederevu veoma oskudno obučena, mnogi su bili zbunjeni njenim izdanjem pa nisu znali u šta prvo da gledaju, dok su drugi uhvatili pevačicu u prevari!

17.07.2022 17:00

Karleuša GOLA na nastupu, a u pitanju je skupoceni stajling (FOTO + VIDEO)
instagram-karleusastar

Pevačica Jelena Karleuša ne prestaje da izaziva skandale gde god da se pojavi. U jeku aktuelnog razvoda od Duška Tošića, poslednji skandal u nizu je onaj sa noćašnjeg nastupa u Smederevu. Mnogi bi pomislili da ih ništa više od popualrne JK ne može iznenaditi, ali evo dokaza da nisu u pravu. Možda ste pomislili da ste je videli u svim mogućim izdanjima, ali izgleda da vam je ovo promaklo.

Sestre Kardašijan su planetarno poznate, a Kajli Džener je ovog leta dodatnu pažnju usmerila na sebe kada je ponela skandalozan bikini kontroverznog kreatora Žan Pol Gotjea. Karleuša ništa manju pažnju nije izazvala kada je sinoć izašla u jednoj od Gotjeovih kreacija. Evo i kako je to izgledalo.

Jelena na 1. pogled deluje kao da je potpuno gola, što ne bi bio veliki šok budući da je Instagram prepljavljen njenim golišavim fotografijama u minijaturnim bikinijima koji jedva da prektivaju bradavice i intimnu regiju. Mnogi bi možda ovoga puta pomislili kako je Diva otišla korak dalje i u donjem vešu krenula na nastup, ali jedan detalj je otkrio u startu da ovo nisu Karleušine grudi.

Pevačica je i sama na Instagramu napisala kako su grudi koje su odštampane na majici koju je ponela premale za njen ukus.

- Hvala svima za nezaboravnu noć! Fantastična publika i najbolji fanovi! Zajedno obaramo rekorde! Inače ovaj JPG top mi se sviđa, samo što su nacrtane sikice nekako male! -

Male grudi koje su prikazane u vidu odštampanog detalja od strane Gotjea su detalj koji ju je odao. Proslavljeni kreator je na dizajnu ovih modela sarađivao sa stilistkinjom Lotom Volkovom, ali izgleda da poprsje poput Karleušinog nije imao u planu.

Haljine, majice i bikini u ovoj kolekciji imaju "goli" epitet zbog odštampanih ženskih tela na njima koji daju efekat "Trompe-l'œil". To je specifična umetnička tehnika koja koristi realistične slike za stvaranje optičke iluzije da prikazani objekti postoji u tri dimenzije.

Cena ovih odevnih predmeti kreće se prosečno od 300 evra pa na više.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @jeanpaulgaultier

Jelena preko Gotjeove majice sa golim grudima ima i deo donjeg veša koji deluje kao da je od neke vrste plastificiranih materijala. Preko svega ide širi pojas, budući da suknja svakako nije, na kome piše "Gotje". Celu kreaciju ona je dopunila mrežastim čarapama, vojničkim martinkama koje su na štiklu, kožnim rukavicama i specifičnom ogrlicom.

Karleuša je poznata po tome da se sama šminka za nastupe, ali i kao neko koga kada mrzi da šminka oči jednostavno stavi naočare za sunce. Taj slučaj je bio i ovaj put pa ne znamo koliko je Jeca bila našminkana.

Jelenina objava je za svega 2 sata dobila više od 40.000 sviđanja, a mreže su se usijale.

- Tvoje grudi su mnogo veće -

- Zašto si svoje lepe sike zamaskirala ovim? Tvoje su mnogo lepše! -

- Meni se ovo svidja. Njeno telo, njena stvar. Ova žena ima m..a da radi šta hoće i zabole je! -

- Dobra ideja, ali premale su grudi, trebalo je da budu bar 2 broja veće u skladu sa tvojim -

- Najbolje i te gaće skini i gola šetaj -

- Sve, sve, ali ovo je mnogo ludo, kako je nije sramota od dece? -

- Realno nije ti trebala ni ta majica -

- Jeco, uzmi me bar kao kućnog ljubimca! - bili su samo neki od brojnih komentara.

Da li se i vama sviđa Gotjeova kombinacija koju je Karleuša ponela ili ipak mislite da je ovog puta malo preterala?

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)