Zanimljivosti

ISTA CECA U "NEČISTOJ KRVI": Aleksandra Prijović izazvala opštu pomamu na mrežama! (VIDEO)

Mlada pevačica je izbacila dva nova spota, ali je onaj za pesmu „Marš“ privukao posebnu pažnju!

15.07.2022 14:00

ISTA CECA U "NEČISTOJ KRVI": Aleksandra Prijović izazvala opštu pomamu na mrežama! (VIDEO)
Foto: E-Stock

Ovoga leta, Aleksandra Prijović je napravila pravi bum na estradi i izbacila dugo očekivani novi album. Dok se nove pesme polako vrte, pavačica postepeno izbacuje spotove za njih. Njen najnoviji spot za pesmu „Marš“ je izazvao pravu buru na društvenim mrežama, a portal Srećna Republika otkriva kakve je komentare Aleksandra dobila za ekranizaciju svoje pesme.

Naime, radi se o pesmi bržeg ritma sa dominantnim trubama, a spot je urađen u vidu malog filma. Radnja spota se odigrava u kafani, na svadbi, a pevačicu na istoj glumi ni manje ni više nego Aleksandra. Ona se pojavljuje u haotičnom ambijentu kafane u kojoj se puca, pije i lomi. U videu ispod možete pogledati spot.

Dok ona zavodljivo vrcka između stolova, oko nje se odigrava prava drama. Ideja i estetika samog spota podseća na filmove Emira Kustirice, a mnogi famovi su upravo to i prokomentarisali na Jutjubu i Instagramu. Brza i vrcava pesma već ima 398 hiljada pregleda i 11 hiljada lajkova, a ako je suditi po komentarima gledalaca i slušalaca, može se reći da će ova pesma postati veliki letnji hit.

Na platformi Jutjub su se takođe mogli videti komentari u kojima Aleksandru nazivaju jedinom pravom naslednicom balkanske mega zvezde Svetlane Cece Ražnatović, po glasu, stilu i uspešnoj karijeri. Tragom tih poređenja, morali smo da primetimo da Aleksandrin stajling iz spota neodoljivo podseća na jedan od kostima koje je Ceca nosila u filmu „Nečista krv“.

FOTO: Printscreen/Youtube/ YU Film

Ceca u filmu "Nečista krv"

Crveni autfit sa sjajnim elementima, dekolte, go stomak i bujna talasasta kosa dominiraju u oba slučaja, te je lako videti zašto mnogi upoređuju dve pevačice. Svakako stoji da su obe prepoznatljive po „pesku“ u glasu, pa nam preostaje da vidimo da li će i same pevačice odgovoriti na ovakva poređenja.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)